//Αυγενάκης: Να γίνουν μόνιμες εγκαταστάσεις στο Άργος Ορεστικό για το Rally Greece Offroad

Αυγενάκης: Να γίνουν μόνιμες εγκαταστάσεις στο Άργος Ορεστικό για το Rally Greece Offroad

Spread the love

Συνέντευξη τύπου  παραχώρησαν  το πρωί του Σαββάτου ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου για την διοργάνωση του 8ου Rally Greece Offroad.

Στην συνένττευη συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής του νομού Καστοριάς Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Τζηκαλάγιας, η επικεφαλής του Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος. Ακόμη συμμετείχε εκ μέρους των διοργανωτών ο κ. Κ. Θεολόγης.

Μεταξύ των όσον είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού, ανέφερε πως θα πρέπει να γίνουν μόνιμες εγκαταστάσεις στο Άργος Ορεστικό για την διεξαγωγή των αγώνων του Rally Greece Offroad αλλά και για άλλες διοργανώσεις. Να ξεκινήσουν οι μελέτες για τον λόγο αυτό χωρίς καθυστερήσεις, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης


Spread the love