//Αγανάκτηση στο Άργος Ορεστικό: Έριξαν απορρυπαντικό στο νέο σιντριβάνι και άφρισε – ΦΩΤΟ

Αγανάκτηση στο Άργος Ορεστικό: Έριξαν απορρυπαντικό στο νέο σιντριβάνι και άφρισε – ΦΩΤΟ

Spread the love

Έντονη αγανάκτηση έχει προκαλέσει στο Άργος Ορεστικό, το γεγονός ρίψης απορρυπαντικού, πιθανότατα καθαρισμού πιάτων, στο νέο σιντριβάνι με αποτέλεσμα να αφρίσει ολόκληρο!

Αφρισμένο πλήρως είναι το σιντριβάνι στο νέο κόμβο έναντι του δημαρχείο του Άργους Ορεστικού, μετά την ρίψη απορρυπαντικού, που πιθανότατα στην ενέργεια αυτή προέβησαν ανήλικα άτομα. Φυσικά το γεγονός έχει προκαλέσει εντονότατη αγανάκτηση, καθώς η όλη ανάπλαση στο σημείο, έχει προκαλέσει άρδην την αλλαγή της περιοχής, εντυπωσιάζοντας κατοίκους και επισκέπτες.

Ωστόσο από ότι φαίνεται, κάποιοι εν έτη 2023 δεν διαθέτουν ακόμη την παιδεία και τη κοινή λογική, διατήρησης ότι καλού γίνεται και προβαίνουν σε ενέργειες που μπορούν να έχουν καταστροφικές συνέπειες και να δημιουργούν επί πλέον δαπάνες που θα μπορούσαν να διατεθούν σε άλλους σκοπούς.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι αρμόδιες αρχές δεν θα αφήσουν το θέμα να περάσει στα ψηλά, καθώς το κακό έχει παραγίνει και με άλλους βανδαλισμούς σε σχολικά κτίρια που πρόσφατα ανακαινίσθηκαν ριζικά με τις ενεργειακές αναβαθμίσεις.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:


Spread the love