//Αιχμηρή απάντηση του Ζήση Τζηκαλάγια στον Θωμά Μόσχο

Αιχμηρή απάντηση του Ζήση Τζηκαλάγια στον Θωμά Μόσχο

Spread the love

Οι 4 νεκροί,3 νέοι άνθρωποι και 1 έμβρυο, της εγκληματικής επίθεσης στην τράπεζα Μαρφίν το 2010,περιμένουν δικαίωση.Θέλω να πληροφορήσω λοιπόν τον νεαρό πολιτευτή του ΜΕΡΑ 25 της Καστοριάς  πως εδώ και μήνες ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ από τις αρμόδιες αρχές ο φάκελος των προμελετημένων φόνων που διαπράχθηκαν.Να είναι βέβαιος πως οι ένοχοι θα βρεθούν σύντομα,γιατί υπάρχουν ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Να γνωρίζει πως εγκλήματα διαπράττουν και οι μαύροι και οι κόκκινοι φασίστες.Επομένως να είναι πιο προσεκτικός γιατί εκτός από αγενής,προσβλητικός και εμπαθής,αποδεικνύεται  και  α π α ί δ ε υ τ ο ς.

 Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ Ζήση Τζηκαλάγια.

Ο κ. Τζηκαλάγιας απάντησε στον πολιτευτή του ΜέΡΑ 25 κ. Θωμά Μόσχο έπειτα απο σχολιασμό που δέχτηκε από τον δεύτερο, σχετικά με τοποθέτησή του στη Βουλή που αφπρά την απόφαση για την Χρυσή Αυγή.

” Για άλλη μια φορά η Καστοριά θα γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, αφού στα δυο πρώτα λεπτά της εισήγησης του προτείνει στην Βουλή να περιμένει ώστε να πραγματοποιηθει η δίκη για τους νεκρούς της Μαρφίν, να ενημερώσουμε τον κύριο Τζηκαλαγια πως η δίκη της τραπεζας Μαρφίν έγινε το 2013 και οι υπεύθυνοι τιμωρήθηκαν.
Δυστυχώς τα ψέμματα και η παραπληροφόρηση είναι πάγια τακτική της ΝΔ και δυστυχώς κύριε Τζηκαλαγια μας κάνετε για άλλη μια φορά ρεζίλι. Θα χαρακτήριζα αισχρή την τακτική σας να πατάτε επι πτωμάτων ώστε να κρύψετε την πολιτική σας ανικανότητα στον χώρο που ανήκετε και λυπάμαι πολύ για τους Καστοριανούς που σας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπείτε… “
– Θώμας Μόσχος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ 25

Spread the love