//Αλλαγή σελίδας στον ditikostipos.gr – Υπό νέα διεύθυνση η ενημερωτική μας ιστοσελίδα

Αλλαγή σελίδας στον ditikostipos.gr – Υπό νέα διεύθυνση η ενημερωτική μας ιστοσελίδα

Spread the love

Φίλες και φίλοι επισκέπτες και αναγνώστες της ενημερωτικής μας σελίδας ditikostipos.gr, που εδώ και ενάμιση χρόνο που λειτουργεί, έχετε γίνει χιλιάδες σε καθημερινή βάση, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε, ότι εδώ και λίγες ημέρες τελεί υπό νέα διεύθυνση!

Συγκεκριμένα, ο δημιουργός και μέχρι πρότινος, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος της ενημερωτικής μας ιστοσελίδας ditikostipos.gr, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, που την δημιούργησε με πολύ κόπο, πολλά όνειρα και στόχους, πολλούς εκ των οποίων πέτυχε, κερδίζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη των αναγνωστών, αποχωρεί και νέος ιδιοκτητής αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Μάριος Κωνσταντινίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως ήταν συνεργάτης της ιστοστελίδας με πληθώρα επιτυχημένων ρεπορτάζ!

Η αλλαγή αυτή οφείλεται στο ότι ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος θα συνεχίσει να υπερητεί τον χώρο της ενημέρωσης από άλλο μετερίζι, κάτι για το οποίο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Ο ditikostipos.gr και υπό την διεύθυνση του νέου ιδιοκτήτη της, Μάριου Κωνσταντινίδη, θα συνεχίσει στα ίδια υψηλά στάνταρ, με βάση και έδρα πάντα το Άργος Ορεστικό, την Περιφερειακή Ενότητα της Καστοριάς και όλης της Δυτικής Μακεδονίας, από όπου άλλωστε έλκει και το όνομα του! Κάθε μέρα θα συνεχίσετε να βρίσκετε πολλά και ενδιαφέροντα νέα και ειδήσεις, τόσο τοπικού ενδιαφέροντος, όσο και γενικότερου από όλη την Ελλάδα, τον κόσμο αλλά και τον αθλητισμό!

Ακόμα μια φορά, σας ευχαριστούμε για την μεγάλη εμπιστοσύνη και την ποικιλότροπη στήριξη που προσφέρεται στην λειτουργία της ενημερωτικής μας ιστοσελίδας! Σας ευχαριστούμε πολύ… Συνεχίζουμε….


Spread the love