//Άμεση παρέμβαση του Δήμου Εορδαίας στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Άμεση παρέμβαση του Δήμου Εορδαίας στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Spread the love

Τα άμεσα αντανακλαστικά του επέδειξε ο Δήμος Εορδαίας αμέσως μετά το παράπονο που διατυπώθηκε προχθές Τρίτη από γονέα, για την κατάσταση του δρόμου μπροστά από την είσοδο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, ο οποίος πλημμύρισε με την πρώτη δυνατή νεροποντή.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του δήμου, Νικόλαος Φουρκιώτης, τον οποίο συνόδευε κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας, για να διαπιστωθεί το πρόβλημα, και μπήκε μάλιστα σε άμεση υλοποίηση μια πρώτη- προσωρινή λύση που προτάθηκε για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ρίχθηκε δηλαδή επιπλέον χαλίκι 3Α για να αποκατασταθούν τα χαμηλότερα σημεία του οδοστρώματος που γεμίζουν με βροχόνερα, μέχρι να δοθεί η οριστική λύση, να γίνει η ασφαλτόστρωση της συγκεκριμένης οδού στο νεόδμητο σχολείο της Πτολεμαΐδας, αμέσως μόλις το επιτρέψει ο καιρός.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου είναι από τους πρώτους δρόμους που περιλαμβάνονται στη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ανακατασκευή και Συντήρηση Δρόμων Πτολεμαΐδας», ύψους 433.388,83 ευρώ (με Φ.Π.Α.), που υπέγραψε χθες Τετάρτη ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

 

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς ζήτησε μάλιστα από τον εργολάβο του έργου να δοθεί προτεραιότητα στην ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου, ωστόσο σύμφωνα με την τεχνική υπηρεσία δεν συνιστάται η ρίψη ασφάλτου μέσα στον χειμώνα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

 


Spread the love