//Ανατροπή για παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη: Μόνο στρατιωτική και αυστηρά 60 λεπτά

Ανατροπή για παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη: Μόνο στρατιωτική και αυστηρά 60 λεπτά

Spread the love

Ανακοίνωση εξέδωσε η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την παρέλαση της 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Με το ρολόι η διάρκειά της και μόνο στρατιωτική.

Μόλις 60 λεπτά θα διαρκέσει η παρέλαση ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και θα αφορά μόνο στρατιωτικά τμήματα. Συνεπώς, διάφοροι σύλλογοι όπως Μακεδονομάχοι αποκλείονται από την παρέλαση.

Ήδη από χτες οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης έκλεισαν για τα Ι.Χ, αλλά πλημμύρισαν από τεθωρακισμένα οχήματα, οχηματαγωγά μεταφοράς προσωπικού, πυραύλων διαφόρων βεληνεκών, μέχρι και αρματοφόρα μεταφοράς drones.

Για την παρέλαση το μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Τάκης Παναγιωτόπουλος τόνισε «Θα είναι αυτοκτονικό».

Η Θεσσαλονίκη, μετά από 18 μήνες ζει και πάλι στους ρυθμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση και οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε ανήμερα της Μεγάλης Εθνικής Επετείου να είναι όλα στην εντέλεια, αλλά οι επιστήμονες διαφωνούν σχετικά με το αν πρέπει να διεξαχθεί ή όχι η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.


Spread the love