//Αναβάλλεται το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις»

Αναβάλλεται το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις»

Spread the love

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, λόγω των τελευταίων εξελίξεων με την πανδημία και σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για τη διεξαγωγή ανοιχτών εκδηλώσεων και κυρίως για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, Αποφάσισε την Αναβολή του 3ου τριήμερου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις» που είχε προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2020.

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων, εμπλουτισμένο, θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2021 με την ίδια διάθεση και το ίδιο μεράκι. Ο στόχος του Εμπορικού Συλλόγου παραμένει ό ίδιος που δεν είναι άλλος από την προβολή και ανάδειξη των Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων του τόπου μας καθώς και η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και της τοπικής αγοράς.

Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια ένα μεγάλο από καρδιάς ευχαριστώ στους εκθέτες που δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Ελπίζουμε στο ενδιαφέρον τους και την επόμενη χρονιά

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους, με μεγάλη προθυμία, δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων. Τους περιμένουμε στις επόμενες δράσεις μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους καταναλωτές του τόπου μας που στηρίζουν τα καταστήματα του τόπου μας για τις αγορές τους.

Συνεχίζουμε………….


Spread the love