//Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες – Ευκαιρία για απολαυστικό παγωτό στο Finale – ΦΩΤΟ

Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες – Ευκαιρία για απολαυστικό παγωτό στο Finale – ΦΩΤΟ

Spread the love

Οι θερμοκρασίες θα ανέβουν λέει ο κυρ Τάσος ο Αρνιακός, που είναι μετεωρολόγος στου ΑΝΤ1 το κανάλι, θα έχει λέει και κάποιες βροχές, αλλά δεν θα κρυώσουμε κι όλας.. ε να λοιπόν η καλύτερη ευκαιρία για ένα καλό παγωτό από το Finale στο Άργος Ορεστικό!

Και ποιος είναι αυτός, που από μικρό παιδί, μπορεί να αντισταθεί και να πει όχι σε ένα παγωτό, ιδίως τώρα που ολοένα, το καλοκαίρι προχωρά… Και όταν η αδυναμία αυτή συνδειάζεται με παγωτό στο αρτοζαχαροπλαστείο Finale των αδερφών Παπαϊωάννου στο Άργος Ορεστικό, τότε μιλάμε για την απόλυτη απόλαυση!

Παγωτά σε διάφορες γεύσεις, από τις παραδοσιακές, βανίλια σοκολάτα, μέχρι και τις πιο προχωρημένες όπως Ferrero και Στρατιατέλα, αλλά και πιο δροσερές όπως καρπούζι.. θα βρεις στου Finale το αρτοζαχαροπλαστείο!

Γεύσεις τόσο λαχταριστές, παγωτών χειροποιήτων, με αγνά υλικά, που μέχρι να στο δώσει η πωλήτρια στο χέρι, θαρρείς πως πέρασαν ώρες…. και για τους πιο… αχόρταγους, πέρα από τα χωνάκια και τα κυπελάκια, ας μη ξεχνάμε ότι το Finale έχει και καταπληκτικές τούρτες παγωτό, σε διάφορες ποικιλίες! Απόλαυση είτε για εκείνη την στιγμή στη βόλτα σας ή ακόμα σε πακέτο για το σπίτι, για να μη σταματά η απόλαυση της γεύσης και της δροσιάς ποτέ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του καταστήματος FINALE PATISSERIE

Spread the love