//Ανησυχία στην Π.Ε Κοζάνης – Αυξάνονται τα κρούσματα σε Βόϊο, Βελβεντό και Κοζάνη

Ανησυχία στην Π.Ε Κοζάνης – Αυξάνονται τα κρούσματα σε Βόϊο, Βελβεντό και Κοζάνη

Spread the love

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφονται σήμερα στο Δήμο Βοϊου, στον οποίο συνεχίζονται οι δειγματοληψίες και οι ιχνηλατήσεις των ήδη υπαρχόντων κρουσμάτων

Και σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στη Σιάτιστα, ενώ οι εκτιμήσεις με τα στοιχεία που υπάρχουν κάνουν λόγο για μια “συγκρατημένη αισιοδοξία” ότι η εμφάνιση κρουσμάτων δε θα λάβει την έκταση που φοβούνταν πολλοί τις πρώτες ημέρες.

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού σε μια μέρα μέσα στην πόλη της Κοζάνης – Δε συνδέονται μεταξύ τους

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού σε μια μέρα καταγράφονται μέσα στην πόλη της Κοζάνης, μετά, μάλιστα, από αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia πρόκειται για μια γυναίκα και δυο άντρες, ηλικίας 40-50 ετών, τα οποία αποτελούν μεμονωμένες περιπτώσεις και δε συσχετίζονται μεταξύ τους.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν και τα τρία νέα κρούσματα είτε να έχουν επιστρέψει είτε οι ίδιοι, είτε άτομα της οικογένειάς του από διακοπές, ενώ ο ΕΟΔΥ άμεσα έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών.

Τρία κρούσματα κορωνοϊού για πρώτη φορά στο Βελβεντό – Στο Μποδοσάκειο 50χρονη

Τρία κρούσματα κορωνοϊού καταγράφονται για πρώτη φορά στο Βελβεντ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia.

Πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας, ενώ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας νοσηλεύεται (κυρίως προληπτικά) 50χρονη γυναίκα.

Επίσης, αναμένεται και το αποτέλεσμα δείγματος κα από τέταρτο άτομο της ίδιας οικογένειας, ενώ αύριο,Πέμπτη, θα βρεθεί στο Βελβεντό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο της ΔΕΗ – Στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου

Κρούσμα κορωνοϊού έχει εντοπιστεί σε εργαζόμενο της ΔΕΗ και συγκεκριμένα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia

Ο εν λόγω εργαζόμενος έχει τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και, φυσικά, ο ΕΟΔΥ ξεκίνησε άμεσα τη διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του.

Πηγή: kozanimedia.gr

 


Spread the love