//Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Άρπαξε το παιδί για να ασελγήσει σε βάρος του

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Άρπαξε το παιδί για να ασελγήσει σε βάρος του

Spread the love

Η σεξουαλική εκμετάλλευση του κοριτσιού ήταν το κίνητρο της 33χρονης – Νέο σοκ από τα στοιχεία της δικογραφίας και την ομολογία της «κοκκινομάλλας» – Είχε επιχειρήσει να σπάσει το λαπτοπ της πιθανότατα για να «εξαφανίσει» ενοχοποιητικό υλικό – Κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την αρπαγή – Το κοκτέιλ των ναρκωτικών ουσιών – Πώς παγίδευσε το κοριτσάκι

Κακουργηματική δίωξη για αρπαγή της δεκάχρονης Μαρκέλλας με σκοπό «να χρησιμοποιηθεί σε ανήθικες πράξεις», για βιασμό, γενετήσια πράξη, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών άσκησε σε βάρος της 33χρονης απαγωγέως ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης.

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που συντάχθηκε σε βάρος της προκαλούν σοκ και αποκαλύπτουν το κίνητρο της αρπαγής του παιδιού. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 33χρονη, που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον της μητέρας της Μαρκέλλας, καθώς ζούσαν παλαιότερα στην ίδια γειτονιά, άρπαξε το παιδί και, αφού το νάρκωσε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Το παιδί είχε περιγράψει ότι αφού της είχε δώσει το ρόφημα (που είχε μέσα ναρκωτικές ουσίες) την είχε ξαπλώσει στο κρεββάτι της και τη χάιδευε. Η 33χρονη στην ομολογία της φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις της. Μάλιστα, λίγο πριν τη σύλληψή της, στην Παραλία Κατερίνης, η κατηγορούμενη έσπασε έναν φορητό υπολογιστή που κατείχε, και η αστυνομία εκτιμά ότι το έκανε προκειμένου να μην βρεθεί πορνογραφικό ή άλλο ενοχοποιητικό για την ίδια υλικό.

Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά. Η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού και χωρισμένη, με το παιδί της να ζει σε άλλη πόλη, μαζί με τον πατέρα του.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων, σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr.

Η δράση της 33χρονης σε βάρος της Μαρκέλλας

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα τη σύλληψη της 33χρονης κοκκινομάλλας για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στις 11 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 33χρονη εξαπάτησε και έπεισε το μικρό κορίτσι να το ακολουθήσει ενώ όταν πήγαν στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά της έδωσε ναρκωτικά τα οποία είχε αναμείξει σε κάποιο ρόφημα.

Η 33χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κατερίνη έχοντας κόψει τα μαλλιά της, προκειμένου να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Οι αστυνομικοί που έψαξαν το διαμέρισμα της Καλαμαριάς αλλά και σε έναν κάδο απορριμμάτων βρήκαν, μεταξύ άλλων, και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της απαγωγής της αλλά και της απελευθέρωσης της 10χρονης. Τα κίνητρα της 33χρονης εξακολουθούν να ερευνώνται. Πάντως, στη δικογραφία που έχει συνταχθεί από την αστυνομία περιλαμβάνεται και η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Εργαστηριακά δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, αλλά το ίδιο φέρεται να έχει περιγράψει ότι η 33χρονη αφού τη νάρκωσε την ξάπλωσε στο κρεβάτι της και άρχισε να τη χαϊδεύει.

protothema.gr


Spread the love