//Απίστευτη κίνηση στους δρόμους της Καστοριάς λίγο πριν το 2ο lockdown – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη κίνηση στους δρόμους της Καστοριάς λίγο πριν το 2ο lockdown – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Εικόνες που θυμίζουν παλιές καλές εποχές, που αν κανείς δεν ήξερε ότι από αύριο Σάββατο θα ισχύει το 2ο καθολικό lockdown στη χώρα, θα ήταν ότι καλύτερο για την Καστοριά, αφού το απόγευμα της Παρασκευής η κίνηση σε όλους τους δρόμους ήταν απίστευτα αυξημένη.

Μάλιστα η κίνηση δεν έχει να κάνει μόνο με τα αυτοκίνητα που κινούνται σε όλο τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και με πεζούς, οι οποίοι σπεύδουν προφανώς για τα τελευταία ψώνια σε διάφορα είδη καταστημάτων, αφού από αύριο θα είναι κλειστά, σύμφωνα με όσα έχει ορίσει η κυβέρνηση. Κίνηση παρατηρείται σε σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, σε ATM τραπεζών και καταστήματα με είδη πρώτης ανάγκης, αν και τα συγκεκριμένα καταστήματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν και κατά την διάρκεια του lockdown.

Να σημειωθεί, πως παρόμοια ήταν η εικόνα από το πρωί σήμερα το πρωί, καθώς όπως φαίνεται οι πολίτες της Καστοριά, θέλησαν να τελειώσουν τα ψώνια τους και τις εκκρεμότητες τους, χωρίς τους περιουρισμούς που φέρνει από αύριο στη ζωή μας η επιβολής του 2ου lockdown.


Spread the love