//Απο την κακή ζωή στον Χριστό (η ιστορία του 26χρονου Μιχάλη) – ΒΙΝΤΕΟ

Απο την κακή ζωή στον Χριστό (η ιστορία του 26χρονου Μιχάλη) – ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Σε αυτούς τους δύσκολους, όπως διαμορφώνονται, καιρούς, με ασθένεις, οικονομικές δυσκολίες, καλλιέργεια του εγωισμού και του ατομισμού και πολλών άλλων άσχημων καταστάσεων, κάποιοι νέοι, στις αναζητήσεις τους, βρίσκουν τον Θεό, γεμίζουν με ελπίδα την ψυχή τους και με αγάπη την καρδιά τους. Μάλιστα την μεταστροφή τους, δεν διστάζουν όχι μόνο να την ομολογήσουν σε οικογενειακό ή το φιλικό περιβάλλον τους, αλλά δημιουργούν και βίντεο για να φωνάξουν με όλη την δύναμη της ψυχής τους την χαρά που βιώνουν.

Ένας από αυτούς τους νέους, είναι και ο 26χρονος Μιχάλης από το Ρέθυμνο της Κρήτης. Ο Μιχάλης, μόλις το Πάσχα που μας πέρασε, αυτό το πρώτογνωρο Πάσχα, συνάντησε τον Θεό. Την ηρεμία που κέρδισε στην ψυχή του και τη ζωή του, μετά από μια δύσκολη γεμάτη εντάσεις και άγευστη ζωή, θέλησε να την μοιραστεί με όλο τον κόσμο. Για αυτό δημιούργησε ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών περίπου, που κάνει κατάθεση ψυχής, για όσα βίωσε και βιώνει.

Ο ditikostipos.gr αναζήτησε τον Μιχάλη και με την άδεια του αναδημοσιεύει το βίντεο που έχει ανεβάσει στο κανάλι του στο youtube.

Σας προτρέπουμε να το δείτε όλο με προσοχή!


Spread the love