//«Απογευμετινά» μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη – Ουρές, θερμομέτρηση και αντισηπτικά στον Βέρτη – ΒΙΝΤΕΟ

«Απογευμετινά» μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη – Ουρές, θερμομέτρηση και αντισηπτικά στον Βέρτη – ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Η έκκληση του Νίκου Βέρτη να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα – Δείτε βίντεο με τα… μπουζούκια αλλιώς

Ευλαβικά τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού στο «ORAMA The Music Show», έναν από τους μεγαλύτερους πολυχώρους διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο και εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης.

Τα φορέματα, τα ψηλοτάκουνα και τα κοστούμια ήταν τα μόνα στοιχεία που θύμιζαν μπουζούκια, στη χθεσινή εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη, καθώς ούτε η ώρα, ούτε οι ουρές και οι θερμομετρήσεις παρέπεμπαν σε νυχτερινή διασκέδαση.

Το μαγαζί που θα εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης έπρεπε να κλείσει τα μεσάνυχτα, λόγω των νέων μέτρων (στη Θεσσαλονίκη τα μαγαζιά κλείνουν τα μεσάνυχτα εδώ και μια βδομάδα) και για τον λόγο αυτό όσοι είχαν κάνει κράτηση έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο στις 19:30, καθώς μισή ώρα αργότερα θα ξεκινούσε το πρόγραμμα.

Το «ύφος» των παραστάσεων θα είναι συναυλιακό και δεν θα θυμίζει σε τίποτε μια κλασική νύχτα στα μπουζούκια.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη.

α μέτρα προστασίας τηρήθηκαν κατά γράμμα, αφού έξω από το κέντρο είχε δημιουργηθεί μια τεράστια ουρά, ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να υποβληθούν σε θερμομέτρηση.

Όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε το seleo.gr, οι υπάλληλοι με μάσκες υποδέχθηκαν τους πελάτες. Αυτοί, με ένδυση βραδινή, περίμεναν υπομονετικά στην ουρά και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας να θερμομετρηθούν για να εισέλθουν στο κατάστημα. Στο εσωτερικό υπάρχουν αντισηπτικά τόσο στα τραπέζια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αν και το κατάστημα έχει χωρητικότητα 1.700 ατόμων, λόγω των νέων κανονισμών οι παριστάμενοι έφτασαν τους 550.

Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπήρχε αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής.

Η έκκληση του Νίκου Βέρτη να τηρηθούν τα μέτρα

Μόλις οι παρευρισκόμενοι έκατσαν στις θέσεις τους, ο Νίκος Βέρτης βγήκε στη σκηνή και ζήτησε ευγενικά από όλους να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για να διασκεδάσουν. «Θέλω να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, αλλά να μην ξεχνάμε τα μέτρα ασφαλείας. Θα περάσει κι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες από την είσοδο των θαμώνων στο κέντρο: 

vertis-1
vertis-2
vertis-3
vertis-4
vertis-5

Spread the love