//ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απάτη με τεράστια λεία εις βάρος επιχείρησης που εδρεύει στον δήμο Άργους Ορεστικού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απάτη με τεράστια λεία εις βάρος επιχείρησης που εδρεύει στον δήμο Άργους Ορεστικού

Spread the love

Μία απίστευτη ιστορία απάτης εκτυλίχθηκε σήμερα πολύ νωρίς το απόγευμα, από εκείνες που κανείς θεωρεί ότι είναι αδύνατον να του συμβεί. Μάλιστα οι επιτήδειοι φαίνεται να επιχείρησαν να εξαπατήσουν και άλλους επιχειρηματίες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Άργους Ορεστικού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ditikostipos.gr επιχείρηση που εδρεύει σε περιοχή του δήμου Άργους Ορεστικού, δέχτηκε τηλεφώνημα στο οποίο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, οι επιτήδειοι κατάφεραν να πείσουν το άτομο που απάντησε στο τηλεφώνημα ότι πρόκειται για άτομα που τους οφείλουν κάποια χρήματα. Εκμεταλευόμενοι το σύστημα e-banking γνωστής τράπεζας και καταφέρνοντας να αποσπάσουν τους προσωπικούς κωδικούς, ξάφρισαν πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό που βρισκόταν στον λογαριασμό.

Λίγο αργότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, έγινε αντιληπτό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Σε έλεγχο που έγινε στον εν λόγο λογαριασμό διαπιστώθηκε ότι μεγάλο κομμάτι των καταθέσεων είχε κάνει φτερά. Οι παθόντες επικοινώνησαν αμέσως με την τράπεζα ώστε να κινηθούν όλες οι διαδικασίες. Το γεγονός ερευνά τόσο η τράπεζα όσο και η αστυνομία όπου επίσης καταγγέλθηκε η απάτη και έχει ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την διελεύκανση της υπόθεσης.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ακόμα ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό, καθώς και άλλες επιχειρήσεις δέχτηκαν ύποπτα τηλεφωνήματα σήμερα, χωρίς ωστόσο οι αποδέκτες των τηλεφωνημάτων να πέσουν θύματα απάτης, όπως στην παραπάνω περίπτωση που απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό.


Spread the love