//ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Καστοριά ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ – Τι απαντά στο αίτημα Σαββόπουλου για αλλαγή του χάρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Καστοριά ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ – Τι απαντά στο αίτημα Σαββόπουλου για αλλαγή του χάρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Spread the love

Στην Καστοριά βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος είχε πολύωρη συνάντηση εργασίας με τον διοικητή του νοσοκομείου Γρηγόρη Χάτσιο και την επιτροπή λοιμόξεων. Η επίσκεψη στην Καστοριά συνδιάστηκε με την παρουσία του κ. Παναγιωτοκόπουλου στην Παραμυθιά της Θεσπρωτίας, όπου τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αύξηση κρουσμάτων του κορωνοϊου.

Ο κ Παναγιωτόπουλος, που μίλησε αποκλεστικά στον Δυτικό Τύπο (ditikostipos.gr) τόνισε πως ο ΕΟΔΥ στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού έχει την διάθεση να βοηθήσει, ενώ υπογράμμισε πως αναπτύσονται προσωπικοί διαύλοι επικοινωνίας με τους υγειονομικούς φορείς της περιοχής, ώστε αν προκύψει κάποιο ζήτησα στο μέλλον, να υπάρχει μια δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, μίλησε με διθυραμβικά λόγια για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι άνθρωποι του νοσοκομείου της Καστοριάς, για τους οποίους τόνισε ότι έδωσαν ηρωική μάχη τον καιρό των κρουσμάτων για να αντιμετωπιστεί η πανδημία, η οποία μεγάλη προσπάθεια οφείλει να πιστωθεί σε αυτούς τους ανθρώπους που υπερέβαλαν εαυτόν!

Ακόμα ο κ. Παναγιωτακόπουλος ρωτήθηκε για την επιστολή που απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, με την οποία ζητά από την υπηρεσία την αλλαγή του χάρτη που αποτυπώνει τις περιοχές με τα κρούσματα Covid-19 καθώς δημιουργεί την εντύπωση ενεργών κρουσμάτων στην περιοχή. Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ απάντησε πως όλοι οι ανάλογοι φορείς στο εξωτερικό ακολοθούν τον ίδιο τρόπο report των κρουσμάτων, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η υπηρεσία να εξαιτάσει το αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη.

Τέλος, σε μήνυμα του ο κ. Παναγιωτακόπουλος, συνεχάρει του κατοίκους της Καστοριάς και οφείλει, όπως χαρακτηριστικά είπε, η Καστοριά να νιώθει υπερήφανη που κατάφερε να αντιμετωπίσει την πανδημία! Επεσήμανε ωστόσο ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουμε γιατί ο ιός δεν έχει εξαφανιστεί.


Spread the love