//Αραχωβίτης, Τελιορίδου στο isyriza απαντούν στις ερωτήσεις σας για τη στήριξη των αγροτών

Αραχωβίτης, Τελιορίδου στο isyriza απαντούν στις ερωτήσεις σας για τη στήριξη των αγροτών

Spread the love

Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας προχωρήσει στην επικαιροποίηση του προγράμματός του, «Μένουμε Όρθιοι», φέρνει στην πρώτη γραμμή την ανάγκη στήριξης της αγροτικής παραγωγής και του εισοδήματος του γεωργού, του κτηνοτρόφου, του αλιέα

Στο επόμενο iAsk&Watch, ο βουλευτής, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου, απαντούν στις ερωτήσεις των μελών του iSYRIZA σχετικά με τις προτάσεις του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι», για την στήριξη των αγροτών και του πρωτογενούς τομέα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας προχωρήσει στην επικαιροποίηση του προγράμματός του, «Μένουμε Όρθιοι», φέρνει στην πρώτη γραμμή την ανάγκη στήριξης της αγροτικής παραγωγής και του εισοδήματος του γεωργού, του κτηνοτρόφου, του αλιέα. Τα άμεσα μέτρα, ύψους 300 εκατ. ευρώ, αλλά και οι άλλες προτάσεις που περιλαμβάνει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, «Μένουμε Όρθιοι», είναι η άμεση απάντηση για την στήριξη του πρωτογενή τομέα.

Από τώρα μέχρι την Κυριακή 21/06, στις 20.00 μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας.

Η διαδικασία του iAsk&Watch αποτελείται από 3 στάδια

1. Στο πρώτο στάδιο, υποβάλλεις τις ερωτήσεις σου.

2. Στο δεύτερο στάδιο, ψηφίζεις τα ερωτήματα, όπως ομαδοποιήθηκαν από τη διαχειριστική ομάδα του iSYRIZA. Κάθε μέλος θα ψηφίζει τα ερωτήματα τα οποία επιθυμεί να απαντηθούν και τα περισσότερα σε ψήφους ερωτήματα, είναι εν τέλει και αυτά που θα απαντηθούν.

3. Τέλος, στο τρίτο στάδιο, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μετάδοση του video με τις απαντήσεις του βουλευτή, πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αραχωβίτη και η βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για όλα τα στάδια της διαδικασίας θα βρεις εδώ.

avgi.gr

 


Spread the love