//Αργείτης που νοσηλεύεται στην Καστοριά με Covid: Κανείς να μην νιώσει τι είναι να μην σου φτάνει το οξυγόνο

Αργείτης που νοσηλεύεται στην Καστοριά με Covid: Κανείς να μην νιώσει τι είναι να μην σου φτάνει το οξυγόνο

Spread the love

Σε ανατριχιαστική ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγα λεπτά, κάτοικος του Άργους Ορεστικού, που νοσηλεύται στο Γενικό Νοσοκομείο της Καστοριάς με Covid-19.

Ο ditikostipos.gr ήρθε σε επικοινωνία, γραπτώς μαζί του, αφού δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει… και έλαβε την άδεια για αναδημοσίευση της συγκλονιστικής ανάρτησης του. Να σημειώσουμε ότι ο ασθενής είναι αρκετά νέος (κάτω των 50 ετών) και χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Η ανάρτηση του έχει προκαλέσει τεράστια συγκίνηση!

Διαβάστε με προσοχή όσα αναφέρει: 

Έλεγα δεν θα γράψω τίποτα. Κάποιοι θα παραμείνουν με τις απόψεις τους, μπορεί κάποιος να με πει και μαλάκα, αλλά και κάποιοι θα θορυβηθουν και θα προσέχουν ίσως λίγο περισσότερο. Υπάρχει δεν υπάρχει ,όπως και να ονομάζεται, αδύναμος σαν ιός και όλα να είναι συνωμοσία… Ένα θα σας πώ….Να μην περάσει ΚΑΝΕΙΣ άλλος αυτό που περνάω εγώ και η οικογένειά μου .ΚΑΝΕΙΣ!!!! Να μην νιώσει τι είναι να μην σου φτάνει το οξυγόνο και να καίγεσαι απο το κεφάλι, λαιμό ,στήθος…Μιλαμε για τρόμο!! !Με την ανάρτηση μου δεν θέλω να σας αλλάξω την άποψη σας.  Απλά να χαλαρώσουμε τον πόλεμο μεταξύ μας. Γιατί έτυχε τελικά και σε κάποιον γνωστό σας .Συγγνώμη αν σας κούρασα.

υστερόγραφο…έφευγα για εισαγωγή και δεν μπορούσα να αγκαλιάσω την γυναίκα μου !!!Κοιταζομασταν και απλά δακρυζαμε γιατί δεν ξέραμε τι γίνεται….

 


Spread the love