//Άργος Ορεστικό: Αναβάλλεται το 8ου RALLY GREECE OFFROAD 

Άργος Ορεστικό: Αναβάλλεται το 8ου RALLY GREECE OFFROAD 

Spread the love

Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου RALLY GREECE OFFROAD που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί 12-15 Νοεμβρίου 2020 με έδρα το Άργος Ορεστικό του Νομού Καστοριάς και είχε ορισθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) ως υποψήφιος αγώνας για το “2021 FIA European Baja Cup”, ανακοινώνει ότι ο αγώνας αναβάλλεται μετά από υπόδειξη της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. λόγω των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στη περιοχή.

Ζητούμαι συγνώμη από τους αγωνιζόμενους που είχαν εγγραφεί να συμμετάσχουν στον αγώνα και ελπίζουμε να τους υποδεχθούμε σύντομα στον αγώνα μας.

Ευχαριστούμε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τον ΕΟΤ, τη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Άργους Ορεστικού, την Αστυνομία, τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την αμέριστη υποστήριξη τους και το χρόνο που διέθεσαν για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

Ευχαριστούμε επίσης τις Εταιρίες “G.Moundreas & Co. SA”, “Mare Management”, “Εγνατία Οδός ΑΕ”, “Isuzu” και “Interamerican” για τη στήριξη της εκδήλωσης.

 Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 8ου RALLY GREECE OFFROAD θα ανακοινωθεί μετά από συνεννόηση με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας.

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία.

Η Οργανωτική Επιτροπή του

8ου RALLY GREECE OFFROAD


Spread the love