//Άργος Ορεστικό: Απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς από το Κρεοπωλείο Καράτζιος – Δείτε τι ανακοίνωσε

Άργος Ορεστικό: Απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς από το Κρεοπωλείο Καράτζιος – Δείτε τι ανακοίνωσε

Spread the love

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχωρά, σύμφωνα με ανακοίνωση του, το γνωστό Κρεοπωλείο Καράτζιος στο Άργος Ορεστικό, σύμφωνα με ανακοίνωση που ανήρτησε στην σελίδα που διαθέτει στο Faceobook. Στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι θα προσφέρει για ένα χρόνο κρέατα αξίας 20 ευρώ σε 12 οικογένειες κάθε μήνα για ένα χρόνο!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του καταστήματος

Εδώ και αρκετά χρόνια ζούμε μια οικονομική και κοινωνική κρίση. Η επιχείρηση μου και εγώ κάναμε πάντα ότι καλύτερο μπορούσαμε για να βοηθήσουμε…

🔺Με τα νέα δεδομένα (covid_19) πολλές οικογένειες έχουν φτάσει στο σημείο να μην έχουν ούτε τα βασικά για το τραπέζι τους.
🔺Γι’αυτό μετά από προσπάθεια και συννενόηση, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ πως από τον Νοέμβριο (και τουλάχιστον για ένα χρονο) το κρεοπωλείο μας θα διαθέτει σε οσους δυσκολεύονται το ποσό τον 240€ το μήνα σε κρέατα (από 20€ σε 12 οικογένειες).
🔺Αν μαζευτούν πάνω από 12 οικογένειες η διαδικασία θα γίνεται κυκλικά!
🔺Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση ούτε ζητάμε δικαιολογητικά αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή με μήνυμα ή τηλεφωνο. Θα κρατηθεί απόλυτη εχεμύθεια.
🔺Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω αν γνωρίζετε άτομα που δυσκολεύονται να μας ενημερώσετε και εμείς θα κανονίσουμε τα υπόλοιπα.
🔺Θα δωθεί προτεραιότητα στους κατοίκους του Δήμου Άργους Ορεστικού.
‼️Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας‼️
☎️2467041219

Κρεοπωλείο Καράτζιος


Spread the love