//Άργος Ορεστικό: Δεν θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συναυλιά των «Φίλων Μοτοσυκλέτας»

Άργος Ορεστικό: Δεν θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συναυλιά των «Φίλων Μοτοσυκλέτας»

Spread the love

Το σκέφτηκαν, το προσπάθησαν, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητες δυνατότητες για την πραγματοποιήση της φετινής ετήσιας συναυλίας που διοργανώνουν οι «Φίλοι Μοτοσυκλέτας» Άργους Ορεστικού.

Δυστυχώς τα μέτρα που ισχύουν, για αυτές τις περιπτώσεις, δεν αφήνουν περιθώρια στους «Φίλους Μοτοσυκλέτας» του Άργους Ορεστικού, ώστε και φέτος τα μουσικά γκάζια να πάρουν «φωτιά». Οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας, κάθε χρόνο, τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου, διοργανώνουν μεγάλη συναυλία στο Νέο Πάρκο της Πόλης, στο οποίο πάντα έρχονται δεκάδες φίλοι του δίκυκλου οχήματος, από όλες τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, πάντα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς οι διοργανωτές, μετά την εκκαθάριση, παραδίδουν ως δωρέα σημαντικό χρηματικό ποσό στην Κοινωνική Επιτροπή του δήμου Άργους Ορεστικού, για την στήριξη των ασθενέστερων συμπολιτών μας. Ποσό με το οποίο βοηθούν σημαντικά στην αγορά ξυλείας για θέρμανση ή ιατροφαρμακευτική περίθλαψη και όχι μόνο.

Αυτό συνεπάγεται ότι εφόσον φέτος η συναυλία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, από την εξάπλωση του νέου κορωνοϊου, το ποσό αυτό, που συνήθως ανέρχεται από 1000 εώς περίπου 2000 ευρώ, θα το στετηθεί η Κοινωνική Επιτροπή. Βέβαια, επειδή οι «Φίλοι Μοτοσυκλέτας» με το κοινωικό πρόσωπο το οποίο διαθέτουν, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι θα αναζητήσουν άλλους τρόπους για να καλύψουν το κενό που δημιουργείται και σταθούν ξανά αρωγοί στην Κοινωνική Επιτροπή του δήμου.


Spread the love