//Άργος Ορεστικό: Έφτασε και στήθηκε στην κεντρική πλατεία το Χριστουγεννιάτικο δέντρο – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Έφτασε και στήθηκε στην κεντρική πλατεία το Χριστουγεννιάτικο δέντρο – ΦΩΤΟ

Spread the love

Νωρίτερα από ποτέ, μεταφέρθηκε με ολόκληρη επιχείρηση, στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεσιτκού, το έλατο, που θα χρησιμοποιηθεί ως το κεντρικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο για την περιόδο των εορτών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο δήμος Άργους Ορεστικού με το έμψυχο δυναμικό του, έστησε ολόκληρη επιχείρηση για την κοπή, την μεταφορά και το στήσιμο του έλατου που θα κοσμεί την κεντρικη πλατεία της πόλης!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ήδη έχει στηθεί στην πλατεία που και φέτος είναι ένα πανύψηλο φυσικό έλατο, που αποτελεί δωρεά δημότη από προσωπικό του χώρο. Για την όλη επιχείρηση μάλιστα, επιστρατεύτηκαν ειδικά οχήματα και γερανός.

Σύντομα οι υπάλληλοι και ηλεκτρολόγοι του δήμου θα προχωρήσουν στον στολισμό του, στην προσπάθεια τόνωσης του ηθικού και της γιορτινής ατμόσφαιρας των πολιτών, που φέτος είναι πρωτόγνωρες εξ αιτίας των δυσκολιών από την πανδημία.

Μόνο ζητούμενο πλέον ο τρόπος της φωταγώγησης του, αφού συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις απαγορεύονται λόγω του κορωνοϊού. Ωστόσο ο δήμος ψάχνει τρόπους, ώστε να το δέντρο να φωταγωγηθεί με λαμπρότητα αλλά και με ασφάλεια για τους πολίτες.

Δείτε φωτογραφίες από το στήσιμο του στην πλατεία


Spread the love