//Άργος Ορεστικό: Εγκαίνια νέου καταστήματος στον κεντρικό πεζόδρομο – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Εγκαίνια νέου καταστήματος στον κεντρικό πεζόδρομο – ΦΩΤΟ

Spread the love

Ένα νέο κατάστημα ενδυμαμώνει από χθές Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στον εμπορικό κόσμο του Άργους Ορεστικού, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του με τα επίσημα εγκαίνια!

Το νέο κατάστημα ονομάζεται «Dream» και ανήκει στην κα Πόπη Χριστοφορίδου, η οποία εδώ και μήνες το ετοίμαζε με πολύ φροντίδα και μεράκι. Πρόκειται για ένα κατάστημα με διάφορα αντικείμενα όλα χειροποιήτα κατασκευασμένα από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Αντικείμενα με πολύ λεπτή εργασία, δουλεμένα στο χέρι, που εντυπωσιάζουν και μπορούν να αποτελέσουν εκπληκτικά διακοσμητικά για κάθε χώρο! Λεπτομέρειες όμως θα παρουσιάσουμε σε εκτενές ρεπορτάζ παρουσίασης του καταστήματος.

Χθες Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου η κα Χριστοφορίδου με την οικογένεια της, δέχθηκε δεκάδες συγγενείς και φίλους στην πρώτη επίσημη του νέου εγχειρήματος της, με το άνοιγμα του καταστημάτος και την τέλεση Αγιασμού, κατά τα επίσημα εγκαίνια. Με ένα στόμα και μια φωνή όλοι ευχήθηκαν καλές δουλειές, ενώ διθυραμβικά ήταν τα σχόλεια για τις εφάνταστς χειροποιήτες δημιουργίες της!

Το νέο κατάστημα «Dream» βρίσκεται στην αρχή του κεντρικού πεζόδρομου του Άργους Ορεστικού!


Spread the love