//Άργος Ορεστικό- Επίσημο: Στις 16.00 κατεπείγουσα συνεδρίαση για την Εμποροπανήγυρη του Δημοτικού Συμβουλίου

Άργος Ορεστικό- Επίσημο: Στις 16.00 κατεπείγουσα συνεδρίαση για την Εμποροπανήγυρη του Δημοτικού Συμβουλίου

Spread the love

Σήμερα θα παρθεί η τελική απόφαση για την διεξαγωγή της μεγάλης Εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού, κατά την διάρκεια έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως είχε αποφασιστεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του στις 6 Σεπτεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6 Σεπτεμβρίου, ο συνδυασμός της μειοψηφίας «Δήμος Μπροστά» είχε ζητήσει την ακύρωση της Εμποροπανήγυρης, ενώ ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» είχε προτείνει να πραγματοποιηθεί εφόσον μπορούν να διασφαλιστούν όλα τα υγειονομικά μέτρα για τη μη μετάδοση του κορωνοϊού, διαφορετικά να μην πραγματοποιηθεί.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σήμερα Τετάρτη15 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 16:00 σε έκτακτη   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), η οποία θα γίνει, με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr, για τη λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

α/α ΘΕΜΑ
1 Επικαιροποίηση δεδομένων και λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση ή μη  της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού 2021.

        Η συνεδρίαση προκαλείται εκτάκτως διότι λαμβάνοντας υπόψη τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα απαιτείται άμεση λήψη απόφασης σχετικά με  την πραγματοποίηση ή μη  της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού 2021καθότι πλησιάζει η ημερομηνία επίσημης έναρξης της Εμποροπανήγυρης και η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου καθώς και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να γνωρίζουν έγκαιρα εάν αυτή τελικά θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι διαδικασίες υποβολής αίτησης συμμετοχής των εκθετών (σε περίπτωση που η Εμποροπανήγυρη πραγματοποιηθεί).

Η διαδικασία της  συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη για τη λήψη απόφασης σχετικά με το ανωτέρω θέμα επιλέγεται σύμφωνα με τις διατάξεις: α) της παρ. 6 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, β) της Πράξης Νομοθ. Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος A’) και ειδικότερα του άρθρου 10  η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4682/2020 (Α’ 76) και γ) της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 55400/2021 (ΦΕΚ 4206/Β/12-9-2021).

Ο   Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου

Παναγιώτης  Βακόπουλος

Πάντως η εξέλιξη με τα χθεσινά 40 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για το σύνολο του νομού Καστοριάς, δείχνει να δυσκολεύει ιδιαίτερα η κατάσταση και η όποια απόφαση που θα λάβει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Άργους Ορεστικού αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο ditikostipos.gr θα μεταδίδει όλες τις εξελίξεις


Spread the love