//Άργος Ορεστικό: Επίσκεψη των Μητροπολιτών Ναυπάκτου και Καστορίας στον Πάνο Κεπαπτσόγλου – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Επίσκεψη των Μητροπολιτών Ναυπάκτου και Καστορίας στον Πάνο Κεπαπτσόγλου – ΦΩΤΟ

Spread the love

Τον δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ Ιερόθεος και ο επιχώριος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ Καλλίνικος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρόσκλησης που απηύθυνε ο Ποιμενάρχης της Καστοριάς προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Πνευμάτικο του Πατέρα, κ.κ Ιερόθεο, προκειμένου να επισκεφθεί την Καστοριά και να μιλήσει κατά την Ιερατική Σύναξη της Μητροπόλεως, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Τους δύο Αρχιερείς υποδέχθηκε ο κ. Κεπατσόγλου στην είσοδο του Δημαρχείου. Αμέσως μετά μετέβησαν στον γραφείο του, όπου ο δήμαρχος του Άργους Ορεστικού, ενημέρωσε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ναυπάκτου για την ιστορία και την λειτουργία του δήμου αλλά και για την αγαστή συνεργασία που έχει με την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας και τον Ποιμενάρχη της κ.κ Καλλίνικο. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ.κ Ιερόθεος άκουσε με πολύ ενδιαφέρον όσα του παρουσίασε ο κ. Κεπαπτσόγλου, ενώ έθεσε και διάφορες ερωτήσεις προς τον δήμαρχο.

Στο τέλος της επίσκεψης ο Επίσκοπος και Ποιμενάρχης της Ναυπάκτου προσέφερε ως δώρο στον δήμαρχο, πληθώρα βιβλίων που έχει συγγράψει ο ίδιος, με ενυπόγραφη αφιέρωση του, ενώ και ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κεπατσόγλου, προσέφερε δώρο στον Ιεράρχη τοπικά προϊόντα αλλά και ιστορικά βιβλία με την ιστορία της περιοχής μας!


Spread the love