//Άργος Ορεστικό: Έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας – Επί τόπου η ηγεσία της Αστυνομίας – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας – Επί τόπου η ηγεσία της Αστυνομίας – ΦΩΤΟ

Spread the love

Έξωνυχιστικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη στο παλιό οίκημα, από αργά το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και εντοπίστηκε νεκρός 64χρονος άντρας που καταπλακώθηκε από μπάζα, μετά την εσωτερική κατάρρευση του κτιρίου ύστερα από επιχείρηση που κράτησε 4 ώρες!

Μάλιστα σήμερα το πρωί, και αφού συνεργεία του δήμου Άργους Ορεστικού, απομάκρυναν τα μπάζα από τους γύρω δρόμους και τα στενά, βρέθηκε επί τόπου και η ηγεσία της Αστυνομίας. Επίσκεψη στον τόπο της τραγωδίας πραγματοποιήσε και Γενικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς Θωμάς Ζήκας, επικεφαλής αστυνομικού κλιμακίου, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία, καθώς ένας 64χρονος βρήκε τόσο τραγικό θάνατο.

Σε ότι αφορά των 52χρονο που κατάφερε να σωθεί, σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Καστοριά και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, θα οριστεί τακτική δικάσιμος για το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε όλη την περιοχή και όλη την Ελλάδα!

Οι εικόνες πάντως υπό το φως της μέρας, από τον τόπο της τραγωδίας, με την κατάρρευση στο εσωτερικό του παλιού οικήματος, συγκλονίζουν, ενώ είναι ορατές οι εκατοντάδες σακούλες γεμάτες χώματα και μπάζα που ήταν τοποθετημένες σε διάφορα σημεία του.


Spread the love