//Άργος Ορεστικό: Γεμάτα ενθουσιασμό τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κάλι Κυριακίδου – Τσιάγγου – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Γεμάτα ενθουσιασμό τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κάλι Κυριακίδου – Τσιάγγου – ΦΩΤΟ

Spread the love

Με ενθουσιασμό και ελπίδα για την νίκη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υποψήφιας δημάρχου Άργους Ορεστικού και αρχηγού της παράταξης “Νέα Προοπτική” Κάλις Κυριακίδου – Τσιάγγου, στην οδό Διοικητηρίου 3 στο κέντρο του Άργους Ορεστικού.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσαν Ιερείς από ενορίες του Δήμου Άργους Ορεστικού με προεξάρχοντα τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Παύλος Λαζόγκα, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκτάριου Άργους Ορεστικού. Τον πλαισίωναν ο επίσης εφημέριος του Αγίου Νεκτάριου, συμμετείχαν επίσης ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Λεωνίδας Μπάρδος, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Πασχάλης Μουτζίκης ο π. Δημήτριος από την ενορία Αγ. Δημητρίου Κωσταραζίου και ο π. Αντώνιος Αντωνιάδης.

Το κέντρο της πόλης του Άργους Ορεστικού ήταν γεμάτο από ενθουσιώδη πρόσωπα, καθώς ένα ποικιλόμορφο πλήθος κατοίκων, υποστηρικτών και περίεργων θεατών συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την ιστορία εν τη γενέσει της.

Η εκδήλωση των εγκαινίων και του αγιασμού αποδείχθηκε μια αδιαμφισβήτητη επιτυχία για τη παράταξη “Νέα Προοπτική”. Απέδειξε την ικανότητα του συνδυασμού στο να συνδεθεί με τον κόσμο και να συσπειρώσει την υποστήριξή του γύρω από το όραμά της για ένα φωτεινότερο Άργος Ορεστικό.

Σε μια αξιοσημείωτη επίδειξη ενότητας και δέσμευσης, όλοι οι υποψήφιοι που εκπροσωπούν τη “Νέα Προοπτική” στις δημοτικές εκλογές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Αυτή η επίδειξη αλληλεγγύης έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα, ότι ο συνδυασμός είναι ενωμένος και αφοσιωμένος στο να φέρει θετική αλλαγή στην περιοχή.

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η παθιασμένη ομιλία που εκφώνησε η υποψήφια δήμαρχος Άργους Ορεστικού και αρχηγός της παράταξης “Νέα Προοπτική”, Κάλι Κυριακίδου – Τσιάγγου. Μπροστά στο ενθουσιώδες πλήθος, η υποψήφια μίλησε με στόμφο, περιγράφοντας ένα τολμηρό όραμα για το Άργος Ορεστικό. Το μήνυμα ήταν σαφές: η νίκη είναι εφικτή και οι άνθρωποι ήταν έτοιμοι να αγκαλιάσουν την αλλαγή που εκπροσωπεί η “Νέα Προοπτική”.

Καθώς η εκδήλωση πλησίαζε στο τέλος της, οι παρευρισκόμενοι έβγαζαν με ανυπομονησία φωτογραφίες με την κα. Κυριακίδου, αποτυπώνοντας το πνεύμα ενότητας και ελπίδας που γέμιζε τον αέρα. Ενώ οι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας εξέφρασαν τις ειλικρινείς ευχές τους στην κα. Κάλι Κυριακίδου – Τσιάγγου, και σε ολόκληρη την ομάδα της “Νέας Προοπτικής”.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 


Spread the love