//Άργος Ορεστικό: Η Εκκλησία έκανε το Τριετές μνημόσυνο του Αργύρη μας και το 40ημερο του Σάββα μας – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Η Εκκλησία έκανε το Τριετές μνημόσυνο του Αργύρη μας και το 40ημερο του Σάββα μας – ΦΩΤΟ

Spread the love

Η Εκκλησία που πάντα μεριμνά για κάθε πονεμένο άνθρωπο, δεν ενδιαφέρεται μόνο για τους ζώντες, αλλά πάντα εκφράζει την έγνοια της και την αγάπη της για όλους εκείνους που ”εφυγαν” από κοντά μας για την μακαρία ζωή!

Για αυτό, παρά τον «βαρύ Σταυρό» των άδειων ναών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο Άργος Ορεστικό το Ιερό μνημόσυνο για τον αγαπημένο μας Αργύρη Δημητροπούλο καθώς επίσης και το μνημόσυνο των 40 ημερών του αγαπημένου μας Σάββα Αγαπίδη.

3 χρόνια συμπληρώθηκαν χωρίς τον Αργύρη μας και 40 μέρες χωρίς τον Σάββα μας και κανείς δεν είχε την δυνατότητα να ανάψει ένα κερί για την ψυχή τους και να προσευχηθεί να είναι η μνήμη τους αιωνία! Μπορεί τα μέτρα να είναι σκληρά, αλλά η Εκκλησία για όλους μεριμνά… ζώντες και τεθνεώτες! Παρά το ότι κανείς δεν μπορούσε να είναι εκεί, οι δίσκοι με το κόλλυβο τους ήταν εκεί, πλούσιοι για το μνημόσυνο τους!

Τα μνημόσυνα για τα δύο αγαπήμενα πρόσωπα έγιναν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που δεν επιτρέπουν την παρουσία κόσμου! Ωστόσο οι Ιερείς και οι Ιεροψάλτες της Αγίας Παρασκευής, έμπεψαν θερμή προσευχή για την ανάπαυση τους


Spread the love