//Άργος Ορεστικό: Η «επιχείρηση» όμορφα Χριστούγεννα ξεκίνησε! ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Η «επιχείρηση» όμορφα Χριστούγεννα ξεκίνησε! ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Spread the love

Πιο νωρίς από ποτέ, ξεκίνησε ο δήμος Άργους Ορεστικού, τις προσπάθειες για την δημιουργία όμορφου και ευχάριστου Χριστουγεννιάτικου κλίματος στην πόλη αλλά και σε κάθε γωνιά της επικράτειας του δήμου.

Σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, κόπηκε το πρώτο έλατο, πάντα σε συννεόηση ιδιώτη σε συνεργασία με τον δήμο, από την οδό Καραβαγγέλη στο Άργος Ορεστικό, το οποίο θα τοποθετηθεί στην περιοχή των εργατικών κατοικιών.

Μάλιστα για την κοπή και την μεταφορά του έλατου, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, με την επιστράτευση ειδικών οχημάτων και γεραναφόρου, καθώς και πολλών δημοτικών υπαλλήλων, ώστε το έλατο να κοπεί, να φορτωθεί και να μεταφερθεί με πλήρη ασφάλεια!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, σήμερα κόπηκαν και άλλα έλατα, που οι ιδιοκτήτες τους για διάφορους λόγους επιθυμούν την απομάκρυνση τους και τα δωρίζουν, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κοπεί και έλατο που θα τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού, που αποτελεί το σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων, ενώ αναμέται από τον δήμο ο ορισμός της ημερομηνίας για την φωταγώγηση του καθώς και ο τρόπος με τον οποίο αυτό θα πραγματοποιηθεί, λόγω και των υγειονομικών μέτρων.

Πάντως, όπως και να έχει, η περίοδος της αγάπης και της ψυχικής ανάτασης, δηλαδή των Χριστουγέννων και στο Άργος Ορεστικό, ξεκίνησε και κάθε μέρα γίνεται ολοένα και πιο αισθητή!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κοπή του πρώτου Χριστουγεννιάτικου έλατου

 


Spread the love