//Άργος Ορεστικό: Η Τράπεζα Τροφίμων Αγ. Παρασκευής διένειμε τρόφιμα δωρεάς του δήμου

Άργος Ορεστικό: Η Τράπεζα Τροφίμων Αγ. Παρασκευής διένειμε τρόφιμα δωρεάς του δήμου

Spread the love

Στο πλευρό της Τράπεζας Τροφίμων του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στέκεται ο Δήμος Άργους Ορεστικού, ο οποίος δώρισε σημαντική ποσότητα τροφίμων για τους οικονομικά ασθενέστρερους συμπολίτες μας, δείχνοντας ακόμα μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον του.

Ο δήμος Άργους Ορεστικού, είχε ενισχύσει την Τράπεζα Τροφίμων και την περίοδο των εορτών, με την δωρεά μεγάλης ποσότητας κρεάτων, ενώ αυτήν την φορά η δωρεά περιείχε πολλά και διάφορα τρόφιμα, τα οποία διανεμήθηκαν χθες Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Για την προσφορά αυτή του δήμου Άργους Ορεστικού, το συμβούλιο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής εξέφρασε θερμές ευχαριστίες, καθώς η διανομή τροφίμων πραγματοποιείται μία με δυο φορές τον μήνα. Τα άτομα που ζητούν βοήθεια έχουν αυξηθεί, ενώ τα αποθέματα τροφίμων έχουν μειωθεί σημαντικά, παρότι τον Δεκέμβριο υπήρξε σπουδαία κινητοποιήση του κόσμου και είχαν συγκεντρωθεί πολλά τρόφιμα σε μια συγκινητική προσπάθεια, χάρη στην οποία εκατοντάδες συμπολίτες μας είχαν ένα αξιοπρεπές τραπέζι τις ημέρες των εορτών.


Spread the love