//Άργος Ορεστικό: Καφές με δύναμη και αγάπη – «Ερωτική» προσφορά για τις 14 Φεβρουάριου

Άργος Ορεστικό: Καφές με δύναμη και αγάπη – «Ερωτική» προσφορά για τις 14 Φεβρουάριου

Spread the love

Ήρθε πριν λίγες μέρες «δυνατά» στη ζωή μας και με δυνατό καφέ στο Άργος Ορεστικό. Ο λόγος για το Coffe Power που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα μοναδικά και έξτρα δυναμικά αρωματικά χαρμάνια καφέ που προσφέρει!

Το Coffe Power όμως δεν μένει εκεί! Έρχεται κοντά σας ΔΥΝΑΤΑ και την ημέρα των ερωτευμένων με μια προσφορά γεμάτη αγάπη! ΜΟΝΟ για τις 14 Φεβρουαρίου όλοι οι καφέδες 1+1

Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες εντός τους καταστήματος!

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ελάτε στο κατάστημα μας μαζί με το έτερον ήμισυ, τον δικό σας άνθρωπο, πάρτε δύο καφέδες και πληρώστε τον ένα!

(Μεγάλου Αλεξάδνρου 48 -πλατεία Αστυνομίας- Άργος Ορεστικό) 

Το Coffe Power γιορτάζει μαζί με το πολυπληθές κοινό του την ημέρα των ερωτευμένων! Ελάτε με όποιον αγάπε και γευθείτε και εσείς ΔΥΝΑΤΟ άρωμα αγάπης και καφέ!

Και αν όπως λένε, την ημέρα αυτή θα έχουμε χιόνια και δυνατό κρύο (που είναι καιρός για δύο…) τότε ποιος άλλος εκτός από το Coffe Power μπορεί να σας προσφέρει την ημέρα αυτή ζεστό ρόφημα αγάπης;

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

(υπενθύμιση: Η προσφορά ισχύει μόνο για παραγγελίες και αγορά καφέ εντός του καταστήματος και σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας)


Spread the love