//Άργος Ορεστικό: Κλοπή σε κατάστημα οπωρολαχανικών – Ίχνη αίματος προδίδουν τον δράστη (ΦΩΤΟ)

Άργος Ορεστικό: Κλοπή σε κατάστημα οπωρολαχανικών – Ίχνη αίματος προδίδουν τον δράστη (ΦΩΤΟ)

Spread the love

Άγνωστος εισέβαλε τα ξημερώματα σε κατάστημα οπωρολαχανικών στο Άργος Ορεστικό, με σκοπό να κλέψει, σύμφωνα με πληφοροφίες του ditikostipos.gr, χρηματικό ποσό, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι δύσκολο έργο η σύλληψη του από την αστυνομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ditikostipos.gr άγνωστος κατά την διάρκεια της νύχτας, κατάφερε να εισβάλει σε κατάστημα οπωρολαχανικών, που βρίσκεται κοντά στον πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού. Η κλοπή έγινε αντιληπτή νωρίς το πρωί, όταν ο καταστηματάρχης πήγε να ανοίξει την επιχείρηση του. Εκεί διαπίστωσε ότι κάποιος έχει σπάσει το τζάμι της εισόδου και κατάφερε να μπει μέσα στο κατάστημα. Σε επικοινωνία που είχε ο ditikostipos.gr με τον επιχειρηματία, μας δήλωσε ότι ο άγνωστος κατάφερε να αποσπάσει μικρό χρηματικό ποσό κερμάτων, που συνήθως αφήνει για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του με ρέστα, ενώ αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο κατάστημα. Ο ίδιος δεν έχει διαπιστώσει ακόμα, αν ο δράστης έκλεψε και κάποιο μέρος από τα εμπορεύματα του καταστήματος του.

Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη

Από ότι φαίνεται, η αστυνομία δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στη σύλληψη του δράστη, καθώς οι ως ρώεα ενδείξεις δείχνουν πως δεν έχουν να κάνουν με επαγγελματία του είδους. Ο δράστης στην προσπάθεια του να σπάσει το τζάμι της εισόδου, προφανώς κόπηκε, αφήνοντας στίγματα αίματος παντού, εντός και εκτός του καταστήματος. Οι κηλίδες αίματος φαίνεται πως δημιουργούν διαδρομή από το κατάστημα! Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως η αστυνομία εύκολα θα οδηγηθεί στον εντοπισμό και την σύλληψη του, ελπίζοντας να βρεθεί στην κατοχή του το κλοπιμαίο ποσό και να αποδοθεί στον επιχειρηματία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φρούτο και φαγητό

 


Spread the love