//Άργος Ορεστικό: Κλοπή τα ξημερώματα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Άργος Ορεστικό: Κλοπή τα ξημερώματα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Spread the love

Πρωτοφανής κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην πόλη του Άργους Ορεστικού, η οποία έγινε αντιληπτή νωρίς το πρωί από τον πράκτορα, όταν πήγε για να ανοίξει το κατάστημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ditikostipos.gr, άγνωστοι δράστες, κατά τα ξημερώματα εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ σε κεντρικό δρόμο του Άργους Ορεστικού, σπάζοντας την τζαμαρία, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι δράστες άρπαξε δεκάδες λαχεία του πρακτορείου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στο πρακτορείο υπήρχαν και χρήματα.

Την κλοπή διαπίστωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, όταν έφτασε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην επιχειρήση, προκειμένου να την ανοίξει και να την θέσει σε λειτουργία. Αμέσως αντίκρισε την σπασμένη τζαμαρία και σε έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε ότι δεκάδες λαχεία που διέθετε στο πρακτορείο του, είχαν κάνει φτερά! Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για το πρωτοφανές περιστατικό!

Οι πληροφίες μας αναφέρουν, πως για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η εκδούσα αρχή των λαχείων, η οποία σε τέτοιες περιπτώσεις εφαρμόζει συγκεκριμένη τακτική.


Spread the love