//Άργος Ορεστικό: Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Μπινοπουλου Γενικής Γραμματέα του Συλλόγου Μικρασιατών “Η Κύζικος” με τίτλο ” Η μπλε τραγιάσκα και το κόκκινο φεσάκι” – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Μπινοπουλου Γενικής Γραμματέα του Συλλόγου Μικρασιατών “Η Κύζικος” με τίτλο ” Η μπλε τραγιάσκα και το κόκκινο φεσάκι” – ΦΩΤΟ

Spread the love

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Γ. Γραμματέα του συλλόγου μας Μαρίας Μπινοπουλου με τίτλο ” Η μπλε τραγιάσκα και το κόκκινο φεσάκι” στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού. Το βιβλίο εξέδωσε ο σύλλογος μας με την στήριξη της ΟΠΣΕ.

Την παρουσίαση έκανε με ζωντανό και συγκινητικό τρόπο η δασκάλα κα Σπυρόπουλου Δέσποινα με την πολύτιμη συμβολή των μαθητριών του 4ου Δημοτικού σχολείου Άργους της Αθηνάς, της Ελένης, της Ζωής και της μικρής Ολγιτσας οι οποίες υποδηθηκαν τους ήρωες του βιβλίου και ζωντάνεψαν σκηνές του. Ευχαριστούμε θερμά δασκάλα και παιδιά.

Την σχέση της με το βιβλίο μας περιέγραψε η εξαίρετη εικαστικός & εικονογράφος του βιβλίου κα Δωροθέα Χαριτωνος. Η Δρ. Καλλιόπη Μόσχου, εκπαιδευτική Σύμβουλος με διαδραστικό τρόπο μας εξέθεσε την τραγικότητα της προσφυγιάς ιδιαίτερα στις παιδικές ψυχές που είναι οι ήρωες του βιβλίου.

Στο πιάνο ήταν η μουσικός του 4ου Δημοτικού σχολείου κα Μαρία Χαλεπλίδου. Τους ευχαριστούμε όλους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ο.Π.Σ.Ε.( Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας).

Ευχαριστούμε επίσης το Δήμος Άργους Ορεστικού για την στήριξη σε όλες μας τις δράσεις και την Δημοτική Βιβλιοθήκη για την φιλοξενία.

Συγχαρητήρια Μαρία Μπινοπουλου !

Καλοτάξιδο το βιβλίο σου!

 


Spread the love