//Άργος Ορεστικό: Με βαριά ιστορία 70 χρόνων και τεράστια επιτυχία το γλέντι του Παναργειακού – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Άργος Ορεστικό: Με βαριά ιστορία 70 χρόνων και τεράστια επιτυχία το γλέντι του Παναργειακού – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επετειακό γλέντι για τα 70 χρόνια του ιστορικού Αθλητικού Συλλόγου “Παναργειακός”, το βράδυ της Τρίτης 29 Αυγούστου 2023, στο νέο πάρκο Άργους Ορεστικού.

Μέσα σε κλίμα έντονης χαράς, συγκίνησης και αισιοδοξίας για το μέλλον του Παναργειακού, ο πρόεδρος του Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου, Χρήστος Βασιλάκης, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό κατά τον οποίον μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Δήμο Άργους Ορεστικού, διότι στέκεται αρωγός δίπλα στην ιστορική ομάδα της πόλης.

------- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -------


Στην συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, ο οποίος στον λόγο του τόνισε, την σημαντικότητα της ομάδας για την πόλη και ιδιαίτερα για την νεολαία. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων είπε “… και το παρήγορο είναι όταν κατεβαίνεις κάτω στο γήπεδο να βλέπεις, πάνω από 150 και 200 παιδιά να στελεχώνουν τις ακαδημίες, που αυτά είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου. Όχι μόνο εδώ της πόλης, όχι μόνο του δήμου αλλά γενικότερα του τόπου και νομίζω ότι για όλα αυτά χρειάζεται ένα μεγάλο μπράβο και θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους εμφανείς και αφανείς ανθρώπους, που αγωνίζονται,  που στερούνται, αλλά και σε όλους εσάς που συμβάλλεται με κάθε τρόπο σε αυτήν την συλλογική προσπάθεια…”.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε το σημαντικό ιστορικό λεύκωμα το οποίο συνέταξε το 1998 ο καρδιολόγος γιατρός κ. Χάσιος, το οποίο περιέχει φωτογραφίες και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της περιόδου 1953 – 1963. ( Δείτε παρακάτω το λεύκωμα σε βίντεο)

------- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -------

Την εξαιρετική εκδήλωση πλαισίωσαν με την μουσική τους τα “Χάλκινα Ηχοχρώματα” και τα χορευτικά συγκροτήματα, του Συλλόγου Παραδοσιακών Μακεδονικών χορών Μεσοποταμίας “Ο Άγιος Δημήτριος”, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού και του Λαογραφικού Ομίλου “Αργέσται”. Ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ευχόμενοι παράλληλα όλοι, μια λαμπρή συνέχεια στην ιστορική ομάδα.

------- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -------

Το παρόν στο επετειακό γλέντι έδωσαν, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού και εκ νέου υποψήφιος Πάνος Κεπαπτσόγλου, η υποψήφια δήμαρχος Άργους Ορεστικού Κάλι Κυριακίδου – Τσιάγγου, πλήθος αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς και οι νεότερες γενιές παικτών, υποψήφιοι σύμβουλοι των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και απλός κόσμος.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

 Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την επετειακή εκδήλωση:

 Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ιστορικό λεύκωμα του Παναργειακού που συνέταξε το 1998 ο καρδιολόγος γιατρός κ. Χάσιος:

 


Spread the love