//Άργος Ορεστικό: Μεγάλες εκπτώσεις στο ιστορικό κατάστημα λευκών ειδών Πετροπούλου – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Μεγάλες εκπτώσεις στο ιστορικό κατάστημα λευκών ειδών Πετροπούλου – ΦΩΤΟ

Spread the love

Εδώ και 10 μέρες έχει ξεκινήσει η περίοδος των θερινών εκπτώσεων, δίνοντας σε όλους την καλύτερη ευκαιρία για μια ανανέωση ακόμα και σε είδη σπιτιού, σε ένα από τα ιστορικότερα εμπορικά καταστήματα του Άργους Ορεστικού.

Το κατάστημα Πετροπούλου, μετά από την εμπειρία τόσων χρόνων, έχοντας καταφέρει να γράψει την δική του ιστορία, στο χώρο του εσώρουχου – μπυτζαμών και λευκών ειδών συνεχίζει να προσφέρει ποικιλία προϊόντων συνδιάζοντας ποιότητα και προσιτή τιμή! Κάτι που μαρτυρά και η μακρόχρονη παρουσία στο χώρο του εμπορίου στο Άργος Ορεστικό!

Οι θερινές εκτπώσεις ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για προμήθεια επώνυμων προϊόντων, καθώς το κατάστημα Πετροπούλου προσφέρει δυναμικές προσφορές και εκπτώσεις που ξεκινούν από 15% και φτάνουν εώς και 50%

Ακόμα το κατάστημα, πλήρως εναρμονισμένο με τις επιταγές του καιρού, για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, μπορεί να σας αποστείλει και να σας παραδόσει τα προϊόντα που επιθυμείτε στο χώρο σας, μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας και αποστλή με deliveri service.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2467044179

Σελίδα καταστήματος στο Facebook: Κατάστημα Πετροπούλου

Δείτε με μια γρήγορη ματιά κάποια από τα προϊόντα από την πλούσια γκάμα του καταστήματος


Spread the love