//Άργος Ορεστικό: Μέρα χαράς με τους Αγιασμούς σε 1ο Νηπιαγωγείο και 1ο Δημοτικό σχολείο – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Μέρα χαράς με τους Αγιασμούς σε 1ο Νηπιαγωγείο και 1ο Δημοτικό σχολείο – ΦΩΤΟ

Spread the love

Αν και τα πρόσωπα ήταν χαρούμενα, δύσκολα μπορούσες να διακρίνεις τα χαμόγελα των παιδιών, καθώς λόγω των μέτρων, όλα φορούσαν την προσταυτική μάσκα, όπως όρισε το υπουργείο Παιδείας, κατά την διάρκεια των Αγιασμών, που πραγματοποιήθηκαν και στο 1ο νηπιαγωγείο, καθώς και στο 1ο Δημοτικό σχολείο του Άργους Ορεστικού.

Αν και οι αυλές των σχολείων, γέμισαν από τη χαρά των παιδιών, που βρέθηκαν και πάλι στο σχολικό περιβάλλον, πρώτη μέρα σήμερα, όπου τελέσθηκαν οι Αγιασμοί, με τίποτα δεν θύμιζαν προηγούμενες χρονιές, λόγω των μέτρων ασφαλείας για την υγεία, εξ αιτίας του κορωνοϊού.

Στο 1ο Νηπιαγωγείο, εκτός από γονείς που συνόδευσαν τα μικρά παιδιά, με όλα τα μέτρα, παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Γιούλης Φιλιάδης ως εκπρόσωπος του δήμου Άργους Ορεστικού.

Στον Αγιασμό του 1ου δημοτικού σχολείου τον δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μαυρατζάς, ενώ όσοι γονείς παραβρέθηκαν, παρακολούθησαν την τελετή από τον εξωτερικό χώρο του σχολείου. Στα παιδιά μίλησε με λόγια αγάπης και καλωσορίσματος η νέα διευθύντρια του σχολείου κα Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, που τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Λεωνίδας Μπάρδος της ενορίας Αγίας Παρασκευής, τα παιδιά έλαβαν τις προστατευτικές μάσκες και τα παγουρίνια από το υπουργείο παιδείας.

Δείτε φωτογραφίες από τους Αγιασμούς των δύο σχολικών μονάδων


Spread the love