//Άργος Ορεστικό: “Μέρες Απελευθέρωσης” – Η ώρα των παιδιών με μια ξεχωριστή παράσταση!

Άργος Ορεστικό: “Μέρες Απελευθέρωσης” – Η ώρα των παιδιών με μια ξεχωριστή παράσταση!

Spread the love

Με παιδικό θέατρο συνεχίζονται οι Μέρες Απελευθέρωσης στο Άργος Ορεστικό. Αύριο Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 12:00 στο Πολιτιστικό φιλοξενούμε τη θεατρική ομάδα «ΤΟΠΙ» και την παράσταση «Γκριμ και Γκριμ».

Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά όλων των ηλικιών.

Η αγαπημένη θεατρική ομάδα ΤΟΠΙ μετά τις επιτυχίες «Ο τρομερός εχθρός και ο αλυσοδεμένος ελέφαντας» του Χ. Μπουκάι και τα «Παραμύθια για να σπάτε κέφι» του Τ. Ροντάρι, παραστάσεις που παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές σε ολόκληρη την Ελλάδα, εμπνέεται από τα παραμύθια των αδελφών Grimm και δημιουργεί μια διαδραστική παράσταση γεμάτη μηνύματα και συναισθήματα για τα σημερινά παιδιά. Συνδυάζοντας παιχνιδιάρικα σε μια πρωτότυπη παράσταση παραμύθια των αδελφών Γκριμ, οι ηθοποιοί ζωντανεύουν ιστορίες που μιλούν για αυτά που δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε στα παιδιά: απληστία, αλαζονεία, εγωισμός, εξαπάτηση. Μια νέα διαδραστική παράσταση που ενεργοποιεί την φαντασία των παιδιών και τα φέρνει σε επαφή με τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών!

Πρωταγωνιστούν: Νάντια Καβουλάκου, Στέλλα Μαγκανά, Μάνος Στεφανάκης, Δημήτρης Πλειώνης

Διασκευή/Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πλειώνης

Κίνηση/Χορογραφίες: Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου

Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Στέλλα Μαγκανά

Πρωτότυπη Μουσική: Νάσσος Σωπύλης

Κατασκευή Σκηνικού: Άγγελος Καρύδας

Διάρκεια: 70 λεπτά.

 

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο, ενώ στο Πολιτιστικό Κέντρο και στο Κτίριο Διοίκησης του Rally Greece Offroad θα υπάρχει ειδικό σημείο συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση φαγητού και ποτών τόσο για την προστασία του χώρου όσο και προς ένδειξη σεβασμού στους καλλιτέχνες που φιλοξενούμε.


Spread the love