//Άργος Ορεστικό: Νέο περιστατικό κλοπής αυτή τη φορά εις βάρος περιπτέρου

Άργος Ορεστικό: Νέο περιστατικό κλοπής αυτή τη φορά εις βάρος περιπτέρου

Spread the love

Νέο περιαστικό κλοπής σημειώθηκε στο Άργος Ορεστικό, αργά το βράδυ της Παρασκεύης, αυτήν την φορά εις βάρος περιπτέρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ditikostipos.gr, περίπου στις 12.10 τα βράδυ της Παρασκευής, έγινε κλοπή εις βάρους περιπτέρου που βρίσκεται στην οδό Γιαγκοπούλου στο Άργος Ορεστικό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, άγνωστος, μέχρις στιγμής, δράστης ή δράστες, παραβίασαν το ψυγείο του περιπτέρου από το οποίο άρπαξαν διάφορα είδη (κυρίως αναψυκτικά) που ήταν τοποθετημένα σε αυτό.

Το περιαστατικό έγινε αντιληπτό νωρίς το πρωί από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, όταν μετέβει σε αυτό προκειμένου να το θέσει σε λειτουργία. Για το συμβάν αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία. Η ζημιά που υπέστη ο περιπτέρας από το συμβάν της κλοπής, ξεπερνά τα 1.200 ευρώ καθώς η αξία των προϊόντων που εκλάπησαν ανέρχονται σε πάνω από 200 ευρώ και περίπου στα 1.000 ευρώ εκτιμάται η ζημιά που προκλήθηκε στο ψυγείο.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί μέσα σε λίγους μήνες, σε ένα κύκλο κλοπών που έχουν σημειωθεί στο Άργος Ορεστικό και έχουν προκαλέσει την ανησυχία των κατοίκων και κυρίως των επιχειρηματιών της πόλης, οι οποίοι πλέον ζητούν την εξεύρεση και την τιμωρία των ενόχων.

 


Spread the love