//Άργος Ορεστικό: Ο απόλυτος ξεπεσμός, πήγαν και έκαναν ”γκράφιτι” στο φρεσκοανακαινισμένο 3ο δημοτικό – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Ο απόλυτος ξεπεσμός, πήγαν και έκαναν ”γκράφιτι” στο φρεσκοανακαινισμένο 3ο δημοτικό – ΦΩΤΟ

Spread the love

Το ευχαριστώ στην τιτάνια προσπάθεια του Δήμου Άργους Ορεστικού να αναβαθμίσει όλες τις σχολικές του μονάδες και να τις καταστήσει σύγχρονες, ασφαλείς και απόλυτα λειτουργικές για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ήρθε με ένα ωραίο… γκράφιτι στον φρεσκοβαμμένο και θερμομονωμένο τοίχο του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Σχεδόν παράλληλα με την τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών πάνελ στην οροφή για την ενεργειακή αυτάρκεια του κτιρίου.

Προφανώς στο Άργος Ορεστικό του 2021 η δημιουργία, το όραμα και η κατασκευή επιφέρουν τη φθορά, το θράσος και την ασέβεια. Μετά τις παιδικές χαρές και τα δημοτικά φωτιστικά, ήρθε η σειρά των σχολείων. Άραγε στο στόχαστρο του ανεγκέφαλου ή των ανεγκέφαλων θα μπουν και τα 11 σχολικά κτίρια που θα αναβαθμιστούν ενεργειακά; Γιατί τόσα είναι τα σχολεία που θα παραδοθούν “καινούρια» από τον Δήμο, ώστε να λειτουργήσουν ακόμη περισσότερο ως κοιτίδες γνώσης, καλλιέργειας και πολιτισμού. Αξίζει άραγε;

Θεωρείται αυτονόητο ότι ο Δήμος Άργους Ορεστικού θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας.


Spread the love