//Άργος Ορεστικό: Ο Λαμπρός Αρχιερατικός Εσπερινός της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Άργος Ορεστικό: Ο Λαμπρός Αρχιερατικός Εσπερινός της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Σε πανηγυρικό κλίμα και με λαμπρότητα τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καστοριάς κ. Καλλινίκου, πλήθος κόσμου παρακολούθησαν την ακολουθία εντός και εκτός του ιερού ναού.

Δεκάδες ήταν και οι άρτοι που ευλογήθηκαν κατά την διάρκεια της Αρτοκλασίας και οι οποίοι διανεμήθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Το παρών έδωσε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, πλήθος αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και απλός κόσμος.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πολιούχου του Άργους Ορεστικού, Αγίας Παρασκευής, κορυφώνονται αύριο τρίτη 26 Ιουλίου 2022 με την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τη Λιτανεία της Ιεράς εικόνας της Αγίας Παρασκευής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αποσπάσματα από τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καστοριάς κ. Καλλινίκου:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε για την Άγια Παρασκευή λίγο πριν την ολοκλήρωση του Εσπερινού, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος:

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό


Spread the love