//Άργος Ορεστικό ώρα 12:00 – «Κατέβασαν ρολά» τα πάντα! – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό ώρα 12:00 – «Κατέβασαν ρολά» τα πάντα! – ΦΩΤΟ

Spread the love

Πρώτη μέρα των αυξημένων μέτρων σήμερα στην ΠΕ Καστοριάς κατά του κορωνοϊού και στις 12.00 τα μεσάνυχτα, όπως ορίζουν τα μέτρα, τα καταστήματα στον κεντρικό πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού «κατέβασαν ρολά».

Μετά την ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στο επίπεδο επιτήρησης 3 του Υγειονομικού Χάρτη για τον κορωνοϊό, σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και για 14 μέρες, τέθηκαν σε ισχύ τα αυξημένα περιοριστικά μέτρα. Για το λόγο αυτό τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις 12.00 τα μεσάνυχτα έκλεισαν. Μάλιστα λίγο νωρίτερα κλιμάκιο της αστυνομίας, ενημέρωσε τους καταστηματάρχες ότι στις 12 ακριβώς τα καταστήματα τους πρέπει να είναι κλειστά!

Αν και η κινήση ήταν ιδιαίτερα χαμηλή καθώς ούτε και οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε να κυκλοφορήσει κόσμος από τη μία, αλλά και η έντονη φημολογία περί πολλών κρουσμάτων (που τουλάχιστον επίσημα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί) από την άλλη και, φυσικά η αναγγελία για περιοριστικά μέτρα, δεν έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την διαφορά, κάτι που όμως θα φανεί πιο έντονα τις επόμενες ημέρες.

Δείτε φωτογραφίες του ditikostipos.gr από το Άργος Ορεστικό ακριβώς στις 12.00 τα μεσάνυχτα


Spread the love