//Άργος Ορεστικό: Πολύωρη διακοπή νερού την Πέμπτη λόγω έργων

Άργος Ορεστικό: Πολύωρη διακοπή νερού την Πέμπτη λόγω έργων

Spread the love

Στο πλαίσιο του έργου «Εσωτερικό υδραγωγείο πόλης Άργους Ορεστικού», η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί πολύωρη διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Άργους Ορεστικού, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 (από νωρίς το πρωί).

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1.880.000 ευρώ, χάρη στο οποίο θα επιτευχθεί η επέκταση και η αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης της πόλης. Περιλαμβάνει πληθώρα τεχνικών έργων και παρεμβάσεων περιμετρικά του αστικού ιστού και ιδιαίτερα στην υψηλή ζώνη, ώστε να αντιμετωπιστούν οι συχνές βλάβες και οι διαρροές.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί πολυήμερες και πολύωρες εργασίες για τη σύνδεση των υφιστάμενων δικτύων με τα νέο-κατασκευασθέντα, κατά τη διάρκεια των οποίων είναι αδύνατο να προβλεφθούν, εκ των προτέρων, τυχόν απρόοπτα.

Είναι κατανοητή η ταλαιπωρία που συνεπάγεται η πολύωρη διακοπή του νερού, θα πρέπει όμως όλοι να καταλάβουμε πως γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να επιλυθούν χρόνια προβλήματα του υπάρχοντος δικτύου.

Η γνωστοποίηση της διακοπής γίνεται έγκαιρα, ώστε να είναι εφικτή η αποθήκευση νερού. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους και μέχρι τότε απαιτείται η υπομονή όλων, καθώς θα υπάρξουν και άλλες διακοπές υδροδότησης. Ας μη ξεχνάμε ότι η ενόχληση είναι προσωρινή, το έργο όμως είναι μόνιμο.

 

 


Spread the love