//Άργος Ορεστικό: Πως μπορείτε να Εκκλησιαστείτε αύριο – Που θα γίνει δεύτερη Θεία Λειτουργία

Άργος Ορεστικό: Πως μπορείτε να Εκκλησιαστείτε αύριο – Που θα γίνει δεύτερη Θεία Λειτουργία

Spread the love

Λόγω των νέων μέτρων, όπως αυτά προκύπτουν από το Επίπεδο 4 του Υγειονομικού Χάρτης Ασφάλειας κατά του κορωνοϊού, στο οποίο έχει ενταχθεί η ΠΕ Καστοριάς, θα ισχύσουν αλλαγές και στον τρόπο προσέλευσης στου Ιερούς Χώρους των Εκκλησιών και των Ιερών Ακολουθιών.

Έτσι αύριο Κυριακή, μέρα κατά την οποία εκατοντάδες πιστοί επιθυμούν να εκκλησιαστούν, θα πρέπει να έχουν κατα νου ότι εντός των Ιερών Ναών επιτρέπεται η παρουσία μόνο 9 ατόμων! Επίσης ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μάσκας!

Όμως όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία από τους αύλειους χώρους και περιμετρικά των Ιερών Ναών. Και στην περίπτωση αυτή η χρήση της μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, όπως επίσης και η τήρηση των αποστάσεων.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Για την διευκόλυνση των πιστών αύριο Κυριακή 25 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Άργους θα τελεστεί διπλή Θεία Λειτουργία με το εξής πρόγραμμα:

1η Θεία Λειτουργία: 6.45 – 9.15

2η Θεία Λειτουργία: 9.30 – 11

Και στους δύο Ιερούς Ναούς που λειτουργούν στο Άργος Ορεστικό (Αγίας Παρασκευής και Αγίου Νεκταρίου) έχουν φροντίσει οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές να υπάρχονυ καθίσματα για όσους επιθυμούν να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν την Θεία Λειτουργία από έξω.

Ας βοηθήσουμε τους Ιερείς στο δύκολο έργο τους τις δύσκολες ημέρες αυτές, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα που σε τίποτα δεν βοηθούν!


Spread the love