//Άργος Ορεστικό: Πρεμιέρα για την FilmsOrestiko Team – Νέοι δημιούργησαν την ταινία «Προδοσία»

Άργος Ορεστικό: Πρεμιέρα για την FilmsOrestiko Team – Νέοι δημιούργησαν την ταινία «Προδοσία»

Spread the love

Με πολλές θυσίες, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, μια παρέα νέων από το Άργος Ορεστικό, με σκοπό να γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, δημιούργησαν την ομάδα «FilmsOrestiko Team»

Πρόκειται για μια ερασιτεχνική ομάδα, την πρώτη ουσιαστικά στο Άργος Ορεστικό, με σκοπό την δημιουργία και προβολή ταινιών μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα από την δημοφιλή πλατφόρμα του YouTube.

Σήμερα μάλιστα Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για το Team, καθώς μετά την δημιουργία του καναλιού τους, ανέβηκε και η πρώτη τους ταινία, γεγονος που σηματοδοτεί και την πρεμιέρα τους! Ουσιαστικά είναι το πρώτο μέρος της ταινίας «Προδοσία» καθώς, σύμφωνα με την παρεά των νεαρών Αργειτών, θα ακολουθήσει και δεύτερο. Μάλιστα η μέσα σε λίγες ώρες, από την στιγμή που ανέβηκε η ταινία πλησιάζει τις 500 προβολές!

Η υπόθεση παραπέμπει σε γκαγκστερικές υποθέσεις και όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε ομάδες και αστυνομικούς! Η ταινία γυρίστηκε με πολύ μεράκι, με κόπο των ίδιων των παιδιών, οπότε και τα όποια πιθανά λάθη, χάρη στη μεγάλη τους προσπάθεια, συγχωρούνται!

Δείτε το πρώτο μέρος της ταινίας

 


Spread the love