//Άργος Ορεστικό ΠΡΟΣΟΧΗ: Άρχισαν ξανά τα τηλέφωνα σήμερα οι απατεώνες!

Άργος Ορεστικό ΠΡΟΣΟΧΗ: Άρχισαν ξανά τα τηλέφωνα σήμερα οι απατεώνες!

Spread the love

Μέσα σε ελάχιστες μέρες, άρχισαν ξανά σήμερα από νωρίς το μεσημέρι, να τηλεφωνούν οι απατεώνες σε πολίτες στο Άργος Ορεστικό, με σκοπό να τους εξαπατήσουν και να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά!

Σωρεία καταγγελειών έχει δεχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr η αστυνομία, για τηλεφωνικές κλήσεις σε αρκετούς πολίτες, κυρίως ηλικιωμένους, στο Άργος Ορεστικό, οι οποίοι τηλεφωνούν με απόκρυψη και προφασίζονται διάφορες περιτπώσεις, με σκοπό να τους παραπλανήσουν και να τους αποσπάσουν, οσο γίνεται μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.

Το ίδιο ακριβώς, είχε συμβεί μόλις την Δευτέρα που μας πέρασε, με τους απατεώνες να πραγματοποιούν δεκάδες κλήσεις σε σπίτια στο Άργος Ορεστικό, μέχρι που βρήκαν πρόσφορο έδαφος το βράδυ της ίδιας ημέρας και εξαπάτησαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, εκτιμά πως πρόκειται για το ίδιο κύκλωμα που δρα στην περιοχή (τα τηλεφωνήματα ενδεχομένως να γίνονται εκτός νομού Καστοριάς ή και εκτός Ελλάδος και εδώ να βρίσκονται μόνο σύνδεσμοι τους) Πάντως απευθύνεται έκκληση για τεράστια προσοχή και ενημέρωση κάθε ηλικιωμένου ατόμου, για την αποφυγή της εξαπάτησης τους!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Σε περίπτωση που σας καλέσουν με απόκρυψη και ακούσετε να σας λένε διάφορα, κυρίως ότι κάποιο δικό σας άτομο (πιθανόν το παιδί σας ή ακόμα κι αν παραστήσουν το παιδί σας) βρείτε μια πρόφαση να κλείσετε το τηλέφωνο, ζητώντας να σε καλέσουν ξανά σε λίγο. Αμέσως καλέστε τις αστυνομικές αρχές, από τις οποίες θα λάβετε οδηγίες για το πως πρέπει να κινηθείτε!!! Δείξτε τεράστια προσοχή! Ο πανικός σε αυτήν την περίπτωση λειτουργεί υπέρ των απατεώνων και μπορεί εσείς ή οικογενειακό σας πρόσωπο να πέσει θύμα μεγάλης απάτης!!!

Το τηλέφωνο του Αστυνομικού Τμήματος στο Άργος Ορεστικό είναι: 2467042211


Spread the love