//Άργος Ορεστικό: Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια ο μακαριστός Σεραφείμ εγκαινιάζει τον Άη Νικόλα

Άργος Ορεστικό: Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια ο μακαριστός Σεραφείμ εγκαινιάζει τον Άη Νικόλα

Spread the love

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από την ημέρα που ο μακαριστός Μητροπολίτης Καστορίας κυρός Σεραφείμ, θέτει εγκαίνιο στο Ιερό και γραφικό παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου στο Άργος Ορεστικό, οπότε το ημερολόγιο έδειχνε  15 Σεπτεμβρίου 2018

Πλήθος κόσμου, από νωρίς το πρωί, παρακολούθησε την τελετή των εγκαινίων, ενώ ο αεικίνητος, αξέχαστος Ποιμένας της Καστοριάς, εξηγούσε βήμα βήμα την διαδικασία, ώστε οι πάντες να είναι γνώστες του τι συμβαίνει όταν εγκαινιάζετα ένας Ιερός Ναός.

Μέσα στα ατελείωτα που θυμώμαστε από τον πολύκλαυστο Ιεράρχη του τόπου μας, είναι και η ημέρα αυτή, κατά την οποία ο μακαριστός κυρός Σεραφείμ στον λόγο που είχε απευθύνει, εξήρε το έργο του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού Πρωτ. Λεωνίδα Μπάρδου, που με την μέριμνα του ανακαινίσθηκε το Ιερό Παρεκκλήσιο, ενώ είχε συγχαρεί ιδιαίτερα συγκινημένος τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, που με δική του πρωτοβουλία αναπλάστηκε όλος ο περιβάλλον χώρος.

Σήμερα, εις ανάμνηση της ημέρας των Εγκαινίων, με την συμπλήρωση τριών ετών από αυτά, τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ


Spread the love