//Άργος Ορεστικό: Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς από τους απόφοιτους της Γ’ Λυκείου – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς από τους απόφοιτους της Γ’ Λυκείου – ΦΩΤΟ

Spread the love

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν έπειτα από ομόφωνη απόφαση τους , οι  απόφοιτοι μαθητές της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού, του σχολικού έτους 2020-21. Η απόφαση τους ήταν να δωρίσουν είδη πρώτης ανάγκης στην Τράπεζα τροφίμων της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς και συγκεκριμένα στο παράρτημα Άργους Ορεστικού.

Το ύψος της συγκινητικής τους δωρεάς έφτασε τα 490 ευρώ, ποσό που είχαν συγκεντρώσει οι ίδιοι, από παλαιότερες δραστηριότητες τους και είχε σκοπό να ελαφρύνει το κόστος της πενθήμερης εκδρομής που σχεδίαζαν ότι θα πραγματοποιήσουν . Γεγονός που δεν κατέστη δυνατόν λόγο της πανδημίας που επέφερε ακύρωση των σχολικών εκδρομών, για τον λόγο αυτόν οι απόφοιτοι μαθητές, που τώρα ξεκινούν τις σπουδές τους αλλά και την ενήλικη ζωή τους, απέδειξαν με την κίνηση τους αυτή, το ήθος και την αλληλεγγύη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Ο Εφημέριος και προϊστάμενος του Ιερού ναού Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού Πρωτοπρεσβύτερος Λεωνίδας Μπάρδος, μας μετέφερε πως με την πράξη τους αυτή οι μαθητές, βοήθησαν το θεάρεστο έργο της τράπεζας τροφίμων, η οποία σιτίζει 150 οικογένειες  κάθε μήνα. Εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές του ευχαριστίες και τον θαυμασμό του για την ενέργεια αυτή των μαθητών, ευχόμενος η κίνηση τους να βρει μιμητές.


Spread the love