//Άργος Ορεστικό: Τα εγκαίνια και ο αγιασμός της εμποροπανήγυρης της πόλης – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Άργος Ορεστικό: Τα εγκαίνια και ο αγιασμός της εμποροπανήγυρης της πόλης – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω πανδημίας τα εγκαίνια και ο αγιασμός της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού, το απόγευμα της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος τέλεσε τον αγιασμό ανάμεσα σε πλήθος επισκεπτών και εκθετών στην πλατεία της εμποροπανήγυρης, θέτοντας επίσημα πλέον την έναρξη της εμποροπανήγυρης.

Μετά το πέρας του αγιασμού, σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν και περιπλανήθηκαν στα περίπτερα των εμπόρων και στο νεόδμητο κτίριο διοικήσεως της εμποροπανήγυρις από τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.

Στα εγκαίνια και τον αγιασμό παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, η Αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Κοζατσάνη, η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, η πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κάλλη Κυριακίδου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γρηγοριάδης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας Θωμάς Μάνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Έξαρχος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Βασίλης Βελλίδης, η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Νάτσιου, αρκετοί Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Άργους Ορεστικού και πλήθος κόσμου.

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα εγκαίνια και τον αγιασμό της εμποροπανήγυρης:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την βόλτα των επισήμων στα περίπτερα των εμπόρων:


Spread the love