//Άργος Ορεστικό τώρα: Ο πεζόδρομος στα ωραία του Σαββατόβραδο – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό τώρα: Ο πεζόδρομος στα ωραία του Σαββατόβραδο – ΦΩΤΟ

Spread the love

Βράδυ Σαββάτου και ο κεντρικός πεζόδρομος στο Άργος Ορεστικό είναι στα ωραία του, με αρκετό κόσμο σε όλα τα καταστήματα.

Ο καιρός δείχει να στρώνει. Τουλάχιστον σήμερα Σάββατο ήταν ιδανικός, μετά τις βροχές και τους ανέμους που επικράτησαν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή. Έτσι δεκάδες κάτοικοι της πόλης βρήκαν την ευκαιρία και βγήκαν για την βραδυνή τους βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο. Άλλοι προτίμησαν να πάνε για φαγητό, άλλοι για την μπύρα τους ή το ποτό τους και άλλοι για τσιπουράκι με τα απαραίτητα συνοδευτικά…

Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν, παρόμοια εικόνα επικρατεί και στον άνω πεζόδρομο στα ”Μαχαιράδικα” ‘οπου όμως, όποιο επιθυμούν μπορούν να βρουν θέση για να απολαύσουν το Σαββατόβραδο τους.

Η εικόνα αυτή είναι αρκετά ενθαρρυντική, για το επόμενο διάστημα, όσο το καλοκαίρι προχωρά, μετά κι όλας τις περιπέτειες που έζησαν όλοι οι καταστηματάρχες, από τα μέτρα για την πανδημία. Τώρα, όπως όλοι, ελπίζουν να συνεχιστούν οι καλές ημέρες, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν τις επιχειρήσεις τους.


Spread the love