//Άργος Ορεστικό: Τραγικός επίλογος – Νεκρός εντοπίστηκε ο άντρας που καταπλακώθηκε σε παλιό οίκημα – ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Τραγικός επίλογος – Νεκρός εντοπίστηκε ο άντρας που καταπλακώθηκε σε παλιό οίκημα – ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Spread the love

Τραγικός ήταν ο επίλογος μετά την εσωτερική κατάρρευση στο εσωτερικό παλιού οικήματος στην περιοχή των Μαχαιράδικων στο Άργος Ορεστικό, καθώς σχεδόν μετά από 4 ώρες σκληρών προσπαθειών και έντονης αγωνίας, το άτομο που καταπλακώθηκε, εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρό.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή των Μαχαιράδικων όπου μετά από πτώση πατώματος εγκλωβίστηκε ένα άτομο το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο αφού καταπλακώθηκε από τα μπάζά και παρά τις έντονες προσπάθειες η όλη επιχείρηση ήταν πολύ δύσκολη και διήρκησε σχεδόν 4 ώρες!

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στον ditikostipos.gr δύο άτομα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκαν μέσα σε παλιό οίκημα, που πριν αρκετά χρόνια λειτουργούσε αντιπροσωπεία τσιγάρων. Κατά την διάρκεια της παραμονής στο παλιό κτίριο, το ένα άτομο ήταν σε άλλο όροφο από τον οποίο υποχώρησε το πάτωμα με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από μπάζα το άτομο που βρισκόταν από κάτω.

Επί ώρες επικρατάσε μεγάλη αναστάτωση, όσο ήταν σε εξέλιξη οι αγωνιώδης προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του ατόμου που είχε καταπλακώθει. Το άλλο άτομο κατάφερε να βγει μόνο του και να απομακρυνθεί με την βοήθεια της Πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρόύσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ακόμα βρίσκεται δύναμη της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από άτομα που εκείνη την ώρα βρισκόταν στα γειτονικά καταστήματα εστίασης που ειδοποιήσαν της αρχές.

UPDATE 19.45

Σχεδόν δύο ώρες κρατούν οι αγωνιώδης προσπάθειες για τον εντωπισμό και τον απεγκλωβισμό του ατόμου που έχει καταπλακωθεί στο εσωτερικό παλιού οικήματος μετά από κατάρρευση. Μάλιστα η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή καθώς είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος στο σημείο που εμπόδισε την όλη επιχείρηση.

Όσο οι ώρες περνούσαν οι προσπάθειες ενισχύθηκαν με την χρήση ειδικού εκσκαφικού μηχανήματος προκειμένου να απομακρυνθούν τα μπάζα που έχουν καταπλακώσει το εγκλωβισμένο άτομο, το οποίο δυστυχώς έφυγε από την ζωή με τόσο σκληρό τρόπο.

Τα αίτια της τραγωδίας θα ερευνήσει η Αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί πως συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός!


Spread the love